NINETYFOUR HEREN BIJ RICO MODA

NINETYFOUR HEREN BIJ RICO MODA


NINETYFOUR HEREN BIJ RICO MODA

Nieuw bij Rico Moda is het Nederlandse label NinetyFour! Het label raakte geïnspireerd door het contrast én de samenwerking tussen de verschillende culturen en werelden. Hierdoor bestaat de collectie van NinetyFour vooral uit gave streetstyle items met een relaxed fit.

Lees meer over NinetyFour

Je hebt 17 van de 17 gezien


A BEST FRIENDS LABEL: NINETYFOUR

NinetyFour werd opgericht in 1994, waar het label ook zijn naam aan dankt. Het is een Nederlands merk dat zijn hoofdkantoor heeft gevestigd in Leerdam. NinetyFour raakte geïnspireerd door streetstyle, klassieke invloeden en de huidige trends. Dit zie je in elke collectie weer terug door de opvallende details, goede pasvormen en fijne kwaliteit.

NINETYFOUR STREETSTYLE

Het merk raakte geïnspireerd door de verschillende culturen en werelden die nu steeds vaker bij elkaar komen. Het is vooral een mix van streetstyle, de huidige trends en klassieke invloeden die de collecties van NinetyFour maken tot wat hij is. Daarnaast zijn de collecties sterk geïnspireerd op de jeugdcultuur, waardoor de collectie perfect is voor jonge mensen die van streetstyle houden!

VOOR WIE IS NINETYFOUR?

Het merk richt zich vooral op mensen met een sterke persoonlijkheid, die staan voor hun idealen en zich durven uitspreken, ook door middel van hun kleding. De speciale designs en opvallende details zorgen dat de items vooral bedoeld zijn voor de jeugd die graag opvalt. De meeste items hebben een relaxed fit, wat soms kan worden geïnterpreteerd als een oversized fit. De items vallen hierdoor ruim en passen perfect bij een streetstyle look.

KWALITEIT UIT EUROPA

Alle items uit de collectie van NinetyFour worden gemaakt in Europa. Hierbij worden alleen de beste materialen gebruikt. De designs zorgen voor een perfecte fit en hebben altijd een mooie afwerking. Zo heb je niet alleen een mooi item in je handen, het is ook nog eens van goede kwaliteit.

VEELGESTELDE VRAGEN