NOBIS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

NOBIS VOOR HEREN BIJ RICO MODA


NOBIS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

Nobis is het merk voor jou als je op zoek bent naar een mooie, kwalitatieve jas. Het merk focust zich vooral op de technische details van de jassen, waardoor ze extra warm zijn, maar niet te zwaar. Uiteraard blijft het design niet achter. Hierdoor bestaat de Nobis collectie uit mooie designjassen.

Lees meer over Nobis

FUNCTIONELE EN MOOIE JASSEN VAN NOBIS

Nobis werd 12 jaar geleden opgericht door de Canadese Robin Yates. Jassen voor extreme weersomstandigheden bestonden al, maar wat als je met diezelfde jas in een stadsomgeving loopt? De jassen van Nobis zijn hierop hét antwoord: de ultieme allround jas voor elk weertype!

Hoewel de jassen van Nobis technisch onwijs goed in elkaar zitten, betekent dat niet dat je hoeft in te leveren op modegebied. De jassen gaan steeds mee in de laatste trends, waardoor jij er altijd stijlvol bijloopt. Vooral de details van de Nobis jassen zijn hierbij opvallend, evenals de pasvormen. Stijlvol, maar toch ook functioneel!

GEAVANCEERDE MATERIALEN

De jassen van Nobis zijn eigenlijk vooral een technisch verhaal. Ze worden namelijk ontworpen vanuit het idee dat de jassen vooral functioneel moeten zijn. Daarbij worden verschillende materialen gebruikt, om ervoor te zorgen dat je het warm genoeg hebt, maar ook weer niet te warm. Sympatex wordt bijvoorbeeld gebruikt ter bescherming tegen de elementen. Daarnaast zijn de jassen vaak gevuld met het krachtige en lichte dons van witte Canadese eenden. De jassen zijn wind- en waterdicht en ademend. Dit maakt de Nobis jassen inzetbaar in elke situatie en zijn ze bestand tegen iedere weersomstandigheid!

VOOR WIE IS NOBIS?

Ben je op zoek naar de perfecte winterjas, die er ook nog eens heel mooi uitziet? Dan moet je bij Nobis zijn. De jassen zitten technisch goed in elkaar, waardoor je tegen elk weertype beschermd bent. Ben je in Nederland en is het een milde winterdag? Ook dan draag je de jas perfect: doordat de jassen ademend zijn heb je het nooit te warm.

De jassen worden gemaakt met aandacht voor detail en pasvorm. Een jas van Nobis is luchtig en flexibel, zodat je je wel goed kunt bewegen. Een comfortabele jas die je beschermt tegen elk weertype!

Ook celebrities hebben de Nobis jassen al ontdekt. Onder andere Johnny Depp, Daniel Craig en Shawn Mendez zijn al in de jassen gespot. In Nederland zijn Bas Smit, Humberto Tan en Rico Verhoeven ook in de jassen van Nobis gezien.

NOBIS GIMMICKS

Een jas moet natuurlijk mooi zijn, maar de jassen van Nobis hebben ook een aantal handigheidjes. Zo kun je de jas sluiten met de magneetknopen: handig als je handschoenen aanhebt en normale knopen lastig zijn om open te maken. In de jassen zit ook een arm-pit ventilation system. Door de rits te openen komt er extra lucht in de jas, waardoor je het nooit te warm kunt hebben.

VEELGESTELDE VRAGEN