OLAF HUSSEIN HEREN BIJ RICO MODA

OLAF HUSSEIN HEREN BIJ RICO MODA


OLAF HUSSEIN HEREN BIJ RICO MODA

Olaf Hussein is een echt streetstyle merk. Het merk wordt constant geïnspireerd door verschillende landen, culturen en mensen. Dit zie je terug in de prints en pasvormen van de collecties. De collecties bestaan vaak uit een aantal basiskleuren, waardoor je goed kunt mixen en matchen.

Lees meer over Olaf Hussein

Je hebt 24 van de 54 gezien

Toon meer

OLAF HUSSEIN, NEDERLAND

Olaf Hussein is een Nederlands merk dat nog niet zo lang geleden werd gelanceerd. Het team achter Olaf Hussein bestaat uit een klein aantal mensen dat steeds samenwerkt met designers en ontwerpers. Zo komen ze steeds tot een nieuwe, toffe collectie die helemaal bij het merk past.

Olaf Hussein wil met zijn collecties graag iets toevoegen aan de hedendaagse mode. Door in te spelen op de pasvormen en designs van dit moment, zetten ze telkens weer vernieuwende items neer. Dit is ook de reden dat het merk zich meer richt op projecten en niet elk seizoen met een nieuwe collectie komt. De items uit de collecties worden in verschillende landen gemaakt en bedacht, waaronder Nederland, Italië en Portugal.

VOOR WIE IS OLAF HUSSEIN?

Voor de Daily Paper liefhebbers is Olaf Hussein een mooie toevoeging aan de collectie van Rico Moda. Hoewel het merk is ontstaan als een label voor mannen, hopen zij dat iedereen zich comfortabel voelt bij het dragen van het merk. De kleding van het label kan omschreven worden als streetwear die eigentijds is.

Veel van de kleding kan worden benoemd als streetwear. De items hebben een losse pasvorm en de collectie bestaat uit veel verschillende kleuren. Je combineert de items van Olaf Hussein goed met destroyed jeans en gave sneakers.

DE COLLECTIE VAN OLAF HUSSEIN

De collectie van het merk Olaf Hussein bestaat onder andere uit hoodies, sweaters en T-shirts. De items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo zijn de trendkleuren bordeauxrood en donkerblauw kleuren die je vaak terugziet. De collectie van Olaf Hussein shop je natuurlijk bij Rico Moda!

VEELGESTELDE VRAGEN