Parajumpers Parka's voor heren

Parajumpers Parka's voor heren

Parajumpers heeft de meest complete collectie heren jassen waaronder de stoere designer parka's. Parka jassen voor heren zijn lange jassen die je beschermen tegen de kou met een extra voering. Warm, comfortabel met de kwaliteit die je van Parajumpers mag verwachten. Check de gehele collectie parka's nu bij Rico Moda!


PARAJUMPERS PARKA'S BIJ RICO MODA

De parka's van Parajumpers zijn tegenwoordig hot! De warme jassen hebben de laatste jaren steeds meer in populariteit gewonnen. Het tijdloze design, de vele kenmerkende details en natuurlijk de bekende patch maken de Parajumpers parka's tot een ideale winterjas.

WARM EN COMFORTABEL

De parka's zijn Parajumpers gemaakt voor strenge winters. Kies je voor een Parajumpers jas, dan weet je dat je in Nederland altijd goed zit. De parka's zijn vrijwel altijd gevoerd met dons, wat voor die warmte zorgt. Met onder andere de aanwezigheid van een capuchon kan je comfortabel op pad, ook als het wat minder weer is.

PJS PATCH

Alle parka's zijn voorzien van het bekende logo van Parajumpers: de PJS patch. Deze is terug te vinden op de linkermouw. Daarnaast staat het merk ook bekend om de gele details in de vorm van banden. Bij de parka's is dit niet het enige, de jassen zijn met oog voor detail gemaakt. Voor welke kleur parka ga jij? Ontdek het bij Rico Moda!