PARAJUMPERS TRUIEN

PARAJUMPERS TRUIEN


PARAJUMPERS TRUIEN

Bij Rico Moda hebben we een exclusieve collectie met truien van Parajumpers. De sweaters staan bekend om de grote printen die aanwezig zijn op de voorkant. Liever een gebreide trui? Die hebben wij ook! Natuurlijk is de bekende badge terug te vinden op de meeste items. Check de gehele collectie truien nu bij Rico Moda.

Je hebt 17 van de 17 gezien


PARAJUMPERS TRUIEN BIJ RICO MODA

Parajumpers is hot! Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit. De truien van Parajumpers hebben een stoere uitstraling en zijn vrijwel altijd voorzien van een groot merklogo op de voorzijde. Daarnaast is ook altijd de badge van het merk terug te vinden op de linkermouw. We hebben verschillende kleuren truien van Parajumpers in ons assortiment die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld een stoere jeans. Check snel de gehele collectie online bij Rico Moda.

ON TREND MET EEN PARAJUMPERS TRUI

De truien van Parajumpers zijn de laatste jaren ontzettend hot geworden! De diverse modellen en designs zorgen ervoor dat je genoeg keuze hebt. Ga je voor een minimalistische sweater, met alleen de PJS patch op de linkerschouder? Of kies je juist voor een hoodie met PJS print op de borst? Of je nu gaat voor de Caleb sweater of de Lorn hoodie, met een trui van Parajumpers zit je nooit mis!

PJS LOGOS OP TRUIEN

De meeste items van Parajumpers zijn te herkennen aan de gave PJS badge, die vaak te vinden is op de linkerschouder. Toch is de collectie Parajumpers truien net iets anders: er zijn veel varianten op het logo. Zo combineer je elke trui supergoed met bijvoorbeeld een Parajumpers bodywarmer en gave jeans!