PEAK PERFORMANCE HEREN BIJ RICO MODA

PEAK PERFORMANCE HEREN BIJ RICO MODA

PEAK PERFORMANCE HEREN BIJ RICO MODA

Peak Performance is een activewear brand. De kleding heeft een basislook, maar is zeker niet saai. De kleding is functioneel en heeft een hoge kwaliteit. De items zijn makkelijk te combineren. Peak Performance is één van de meest populaire brands op het gebied van outdoor kleding.

Lees meer over Peak Performance

PEAK PERFORMANCE, BASIC MAAR ZEKER NIET SAAI

Peak Performance is een Zweeds merk dat begon met het ontwerpen van skikleding. Later kwam daar ook een lijn met casual kleding bij. Peak Performance is in 1986 opgericht door vier getalenteerde skiërs. De vier skiërs waren samen van mening dat het perfecte skikleding-merk nog niet bestond. Ze besloten daarom zelf een merk te starten.

De collecties van Peak Performance hebben een breed aanbod en gaan van fijne hoodies naar bodywarmers. Ze focussen zich met het ontwerpen van hun kleding het meest op functionaliteit. Bij Rico Moda vind je voornamelijk de casual kledingcollecties van Peak Performance.

PEAK PERFORMANCE ACTIVEWEAR

De oorsprong van Peak Performance zie je terug in al hun kledingstukken. De hoodies van Peak Performance zijn warm en comfortabel. De effen kleuren en het merklogo op de voorkant geeft de collectie een basic look. Door deze uitstraling springt Peak Performance er echt uit, het is niet zomaar een merk! Ze maken gebruik van speciale stoffen, waardoor het merk anders is dan andere merken.

VOOR WIE IS PEAK PERFORMANCE

Voor liefhebbers van de sportieve look is Peak Performance echt het merk dat niet mag ontbreken in de garderobe! De kleding heeft een basislook, maar van zeer goede kwaliteit. Hierdoor is de collectie heel draagbaar. Alle kledingstukken van Peak performance worden duurzaam geproduceerd. Peak Performance is een merk als geen ander en daarom niet alleen een goede toevoeging aan de collectie van Rico Moda, maar ook aan jouw kledingkast!

De items zijn vaak in rustige egale kleuren waardoor ze makkelijk te combineren zijn met de andere items. Je combineert makkelijk een rustige outfit met de gave hoodies van Peak Performance. Of draag het met een gave destroyed jeans en witte sneakers en je outfit is compleet.

DE COLLECTIE VAN PEAK PERFORMANCE

De collectie van het merk Peak Performance bestaat uit truien en jassen. De items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo zijn zwart en beige kleuren die je vaak terugziet. De collectie van Peak Performance shop je natuurlijk bij Rico Moda!

VEELGESTELDE VRAGEN