POLO RALPH LAUREN HEREN BIJ RICO MODA

POLO RALPH LAUREN HEREN BIJ RICO MODA


POLO RALPH LAUREN HEREN BIJ RICO MODA

Polo Ralph Lauren is één van de bekendste merknamen ter wereld. Het Amerikaanse merk heeft een klassieke stijl. Daarnaast is het merklogo één van de meest beroemde: de polospeler op de borst. De combinatie van deze twee iconische elementen zorgen ervoor dat items van Polo Ralph Lauren door iedereen herkend worden.

Lees meer over Polo Ralph Lauren

Je hebt 24 van de 103 gezien

Toon meer

SPORTIEF EN KLASSIEK MET POLO RALPH LAUREN

Het merk Polo Ralph Lauren werd opgericht door de bekende ontwerper Ralph Lauren. Deze lijn werd in 1967 opgericht en was de eerste kledinglijn van Ralph Lauren met sportieve en klassieke items. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste merken en vind je nu ook bij Rico Moda.

Polo Ralph Lauren is niet alleen te herkennen aan de typisch Amerikaanse stijl, ook het logo is herkenbaar en is ook op elk item terug te zien. De Polo Ralph Lauren collectie bestaat uit diverse items, zoals polo’s, T-shirts en petten. Daarnaast heeft het merk ook een mooie underwear collectie en zijn ook de basics de moeite waard.

VOOR ELKE STIJL IS ER POLO RALPH LAUREN

Doordat de collectie van Polo Ralph Lauren een klassiek tintje heeft, kun je de items heel eenvoudig combineren tot de outfit die je nodig hebt. Of je nu naar een feestje, naar kantoor of naar school gaat: de jassen, sweaters, shirts en polo’s van Ralph Lauren zorgen ervoor dat je er goed uitziet. Je combineert ze namelijk met een chino voor een nette look, of met een destroyed jeans voor een casual outfit.

VOOR WIE IS POLO RALPH LAUREN?

Houd je van de typisch Amerikaanse stijl? Dan is Polo Ralph Lauren zeker iets voor jou. De items zijn tijdloos, maar de collectie is ook aangevuld met on-trend items, zodat je zeker ook een opvallende outfit kunt creëren met de Polo Ralph Lauren items. Daarnaast zijn de items van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee. Elk kledingstuk is elegant en klassiek, maar zeker niet saai.

Ben je dus op zoek naar een klassiek merk? Dan is Polo Ralph Lauren zeker iets voor jou! Check de items van dit merk nu online, of kom langs in de winkel. We helpen je graag met het samenstellen van jouw Polo Ralph Lauren outfit!

DE NIEUWE COLLECTIE VAN POLO RALPH LAUREN

Elk seizoen komt Polo Ralph Lauren weer met een nieuwe collectie. De collecties bestaan vaak uit basis-items, aangevuld met items in trendkleuren. Elk seizoen weer nieuwe items om uit te kiezen! Het merklogo is altijd zichtbaar op de items. De beroemde polospeler is een van de bekendste beeldmerken in de modewereld. Check de nieuwe collectie van Polo Ralph Lauren nu bij Rico Moda!

ACCESSOIRES

De collectie van Polo Ralph Lauren bevat ook accessoires. Zo zie je naast de jassen, truien en polo's ook petten bij Rico Moda. De Polo Ralph Lauren petten hebben een rustige uitstraling en zijn gemakkelijk te combineren met andere items uit de collectie!

DE BASISCOLLECTIE VAN POLO RALPH LAUREN

Waar Polo Ralph Lauren echt goed in is, is het maken van een sterke basiscollectie. Polo’s en shirts in mooie basiskleuren als wit, zwart, grijs en blauw. Die combineer je elk seizoen weer opnieuw met een mooie jeans of chino. Daarnaast heeft Polo Ralph Lauren ook een underwear-lijn met boxershorts en sokken.

Veelgestelde vragen