Polo Ralph Lauren Hoodies

Polo Ralph Lauren Hoodies

Ga voor een comfortabele hoodie met het bekende Polo logo. De klassieke hoodies van Polo Ralph Lauren zijn de perfecte mix tussen een sportieve en casual look. Varieer met de verschillende kleuren en prints om je collectie compleet te maken.

POLO RALPH LAUREN HOODIES VOOR HEREN BIJ Rico Moda

Polo Ralph Lauren staat natuurlijk bekend om de klassieke polo's en de basic T-shirts met het iconische merkpaardje. Maar wist je dat het merk ook een uitgebreide collectie toffe hoodies heeft? De hoodies stralen kwalitatieve eenvoud uit en zorgen voor een áltijd goed uitziende look.

COMFORTABELE HOODIES

De hoodies van Polo Ralph Lauren zijn met meerdere begrippen te kenmerken, maar één springt er toch wel bovenuit: comfortabel. De hoodies zitten lekker los rond het lichaam, zonder dat het meteen een oversized streetwear look geeft. Integendeel, de hoodies blijven de klassieke casual uitstraling behouden. Dit zorgt ervoor dat je prima kunt chillen in een hoodie, maar naar bijvoorbeeld een feestje kan ook! Ieder seizoen komt Polo Ralph Lauren wel met een unieke hoodie, meestal in de vorm van de Polo Bear. Ontdek de gehele collectie Ralph Lauren hoodies bij Rico Moda online of instore.