SANTONI HEREN BIJ RICO MODA

SANTONI HEREN BIJ RICO MODA


SANTONI HEREN BIJ RICO MODA

Santoni is een van de belangrijkste spelers in de wereld op het gebied van luxe. Het merk heeft een hoge ontwerpkwaliteit en produceert onberispelijke schoenen van de beste materialen. Andrea Santoni heeft het Italiaanse schoenenmerk in 1975 opgericht in het hart van het schoenendistrict Marche, in Corridonia.

Lees meer over Mason Garments

Je hebt 24 van de 24 gezien


SANTONI VOOR DE STIJLVOLLE MAN

Santoni schoenen zijn speciaal voor de stijlvolle man. De modieuze schoenen stralen klasse uit en zijn perfect voor een zakelijke look. De schoenen van hoogwaardige kwaliteit worden met liefde en passie gemaakt. Het Italiaanse merk gebruikt enkel leer van hoogstaand niveau. Daarom zijn de schoenen van Santoni een ware sensatie voor de echte liefhebber.

SANTONI IS FAMILIE

Het Italiaanse Santoni heeft in de bedrijfsfilosofie het individu centraal staan. De familie bestaande uit 700 ambachtslieden is verbonden door mensen en echte relaties. Uitgebreid maar verenigd. De familie creëert authenticiteit waarin Santoni streeft naar schoonheid en jou uitnodigt om van de kwaliteit van het leven te genieten.

SANTONI CREËERT SCHOONHEID

Santoni vormt en kleurt een identiteit die elke schoen uniek maakt. In zowel het proces als het resultaat is de hand heel belangrijk. Santoni maakt echte kwaliteitsontwerpen die lang meegaan. De vertrouwde unieke kennis wordt doorgegeven aan generaties die het designermerk ziet als ware kunstenaars.

SANTONI BIJ RICO MODA

Het Italiaanse designermerk Santoni heeft een exclusief aanbod aan schoenen speciaal voor de stijlvolle man. De schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt met liefde en passie. Shop de stijlvolle sneakers, iconische loafers, luxe boots, fraaie veterschoenen en klassieke gespschoenen van Santoni bij Rico Moda.

Veelgestelde vragen