STONE ISLAND RIEMEN VOOR HEREN

STONE ISLAND RIEMEN VOOR HEREN


STONE ISLAND RIEMEN VOOR HEREN

Stone Island heeft een gave collectie met riemen die jouw outfit compleet maken. De riemen worden gemaakt van diverse materialen, maar zijn altijd stijlvol, stoer en met het Stone Island logo. Bekijk alle Stone Island riemen bij Rico Moda.


STIJLVOLLE RIEM VAN STONE ISLAND

Een Stone Island riem voor heren draag je niet alleen als een functioneel item. Nee, het is een echte accessoire! Door jouw outfit af te maken met een stijlvolle riem van Stone Island, creëer je een gave outfit die helemaal van deze tijd is.

STONE ISLAND RIEMEN MET LOGO

Het meest herkenbare design is natuurlijk het Stone Island logo, en ook die is terug te vinden op de riemen! Vaak is de gesp versierd met het compass logo, maar Stone Island brengt ook variaties op het logo uit. Zo is elke riem uniek!

MAAK JOUW LOOK COMPLEET MET EEN STONE ISLAND RIEM

De riemen van Stone Island zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook gemaakt van hoge kwaliteit materialen en gaan daarom lang mee. Hierdoor maak je ook jouw outfit compleet met een gave riem van Stone Island! Daarnaast is een riem met Stone Island logo ook gewoon een gave toevoeging op jouw outfit. Draag de riem bijvoorbeeld op een broek van Stone Island, of combineer jouw favoriete merken door hem op een Dsquared2 jeans te drgen!