Stone Island Hoodies

Stone Island Hoodies


Stone Island Hoodies

Stone Island heeft de stoerste collectie heren truien waaronder de exclusieve designer hoodies. De hoodies herken je aan stijlvolle capuchon met ruime pasvorm en de kwaliteit die je van Stone Island mag verwachten. Check de gehele collectie hoodies nu bij Rico Moda!


WAARUIT BESTAAT DE STONE ISLAND COLLECTIE?

De hoodie is een fashion item die terug van weggeweest is. De Stone Island hoodies bieden een unieke invulling op wat een hoodie hoort te zijn. Gemakkelijk te matchen met je huidige designer items. Of je nu een sportieve of een casual look zoekt, Rico Moda heeft meerdere hoodies in de Stone Island collectie die je outfit compleet maken.

WARM, STOER EN COMFY

De Stone Island hoodie is de perfecte trui voor de koudere dagen. Met de capuchon ben je verzekerd van comfort en bezit je een echt fashionitem. De items herken je natuurlijk aan de bekende badge op de mouw of het geborduurde logo op de borst.

STYLE VAN TOPKWALITEIT

De Stone Island hoodies onderscheiden zich van de meer basic merken door de focus op kwaliteit. Het gebruik van functionele stoffen, moderne weeftechnieken en de speciale verfbehandeling maakt dit tot een unieke collectie hoodies die je gezien moet hebben!

Donkere kleuren staan in de meeste collecties centraal, maar je shopt ook een nieuwe hoodie in meer opvallende kleuren als roze of babyblauw. Zo is er voor ieder wat wils.