STONE ISLAND SWEATERS VOOR HEREN

STONE ISLAND SWEATERS VOOR HEREN


STONE ISLAND SWEATERS VOOR HEREN

Stone Island heeft de stoerste collectie heren truien waaronder de exclusieve designer sweaters. De sweaters herken je aan ruime pasvorm, goed zichtbare compass-logo en de kwaliteit die je van Stone Island mag verwachten. Check de gehele collectie sweaters nu bij Rico Moda!

Je hebt 24 van de 24 gezien


DE GAVE STONE ISLAND SWEATER COLLECTIE

De collectie sweaters die Stone Island elk seizoen uitbrengt, is heel divers. Elke sweater wordt met zorg ontworpen en daardoor is de collectie zeer uitgebreid. Kies voor een Stone Island crew neck sweater met logo badge, unieke verftechniek of een bijzonder materiaal. Er is elk seizoen keuze genoeg!

SWEATERS IN ALLE KLEUREN

Dat de kleur van je Stone Island sweater belangrijk is voor jouw unieke outfit, hoeven we je niet te vertellen. De sweaters komen in fijne basiskleuren, zoals grijs, zwart en donkerblauw. Wil je een keer iets opvallenders? Kies dan voor een Stone Island sweater in een trendkleur.

SPECIAL EDITION STONE ISLAND SWEATER

Wil je een echt unieke Stone Island sweater? Dan raden we je aan te kijken naar de special editions van deze sweaters! Zo is er bijvoorbeeld de Stone Island Ghost Sweater, waarbij de badge dezelfde kleur heeft als de sweater zelf. Of kies voor de sweaters met speciale garment-dying technieken, zoals Melange en T.CO OLD.