TEN C HEREN BIJ RICO MODA

TEN C HEREN BIJ RICO MODA


TEN C HEREN BIJ RICO MODA

Ten C jassen kun je helemaal zelf samenstellen tot jouw eigen smaak! Dit is precies wat Ten C voor ogen had met de collecties. Geen standaard jassen, maar aanpasbare exemplaren die je zelf kunt aanvullen met een warme binnenvoering - of juist niet. De collectie bestaat hierdoor uit verschillende jassen.

Lees meer over Ten C

HET DEENSE SPROOKJE VAN TEN C

Ten C werd opgericht door Alessandro Pungetti, in samenwerking met Paul Harvey. Nadat ze samen designwerk voor CP Company hadden gedaan, vonden ze het tijd voor een eigen merk. Ten C is van oorsprong Italiaans en dat zie je ook terug in de gebruikte materialen en het handwerk waarmee de jassen worden gemaakt.

Toch zie je ook andere invloeden van andere culturen, zoals het Deense sprookje The Emperors New Clothes (afgekort, Ten C), dat geschreven werd door de Deense Hans Christian Andersen. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en pasvormen, waardoor er voor iedereen een goede jas bij zit.

THE IMPERIAL SEAL OF JAPAN

Hoewel het merk exclusief in Italië wordt gemaakt, haalt Ten C wel inspiratie uit het Japanse vakmanschap. Zo is zelfs het Ten C logo geïnspireerd op de Kikumon seal, een Japans merkembleem. Daarnaast ligt de focus op tijdloze items, die je een leven lang kunt dragen.

VOOR WIE IS TEN C?

Wil je een jas graag meerdere seizoenen kunnen dragen, dan zijn de jassen van Ten C zeker iets voor jou. We hebben diverse jassen in de collectie, die elk een eigen binnenvoering hebben, die je los kunt bestellen. Wil je jouw parka of dunne donsjas dus ook in de winter dragen, dan koop je de bijpassende binnenvoering. Ben je niet zo’n koukleum, dan zijn de jassen zonder binnenvoering warm genoeg.

Daarnaast gaan de jassen van Ten C jarenlang mee. Ben je dus op zoek naar een mooie, klassieke jas, dan zit je met Ten C goed. De jassen zijn ook nog eens van perfecte kwaliteit.

DE COLLECTIE VAN TEN C

De collectie van Ten C bestaat op dit moment uit een aantal basisjassen en binnenvoeringen. Elke jas heeft zijn eigen binnenvoering, maar een aantal kunnen ook worden gecombineerd, zodat je zelf je eigen jas kunt samenstellen. Zo heb je altijd een passende jas, helemaal naar jouw smaak en comfort!

VEELGESTELDE VRAGEN