Woolrich sweaters voor heren

Woolrich sweaters voor heren

Een warme Woolrich sweater mag niet ontbreken in jouw kledingkast! De sweaters van Woolrich passen perfect bij de rest van de collectie door de basic look. Check alle Woolrich sweaters vandaag nog!


WOOLRICH SWEATERS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

Hoewel je het merk misschien vooral kent van de Woolrich jassen, is de collectie inmiddels flink uitgebreid! Met alleen een jas is jouw outfit natuurlijk niet compleet, en misschien wil je zelfs het hele jaar Woolrich blijven dragen. Dan is een sweater van Woolrich perfect! Warm, van goede kwaliteit en goed te combineren met elke jeans of broek.

SWEATERS VAN KWALITEIT

De parka's van Woolrich staan bekend om hun goede kwaliteit, maar ook de sweaters zijn van erg goede kwaliteit! De materialen worden zorgvuldig uitgezocht en dat zorgt ervoor dat elke sweater niet alleen lang meegaat, maar ook heerlijk zit en een mooie look heeft!

SWEATERS VAN WOOLRICH COMBINEREN

Een sweater van Woolrich is een echte aanwinst op jouw kledingkast! De sweaters hebben vaak een mooie effen kleur en zijn daarmee heel goed te combineren. Ga voor een sportieve look door de sweaters te combineren met een sweatpants, of juist voor een casual look met een mooie clean jeans. Met een sweater van Woolrich kun je echt alle kanten op!