BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY

Shop de beste Black Friday deals op exclusieve merken bij Rico Moda.

BLACK FRIDAY BIJ RICO MODA

Black Friday bij Rico Moda! Shop tijdens Black Friday exclusieve designer merken met korting. Hou de site en socials in de gaten. Niks missen? Word Rico Club Member en blijf op de hoogte van al onze acties.

DE RICO CLUB

Naast dat je als eerste op de hoogte bent van onze Black Friday deals, zijn er nog meer mooie voordelen voor members van de Rico Club! Als member spaar je bijvoorbeeld voor RiCoins, die je op je volgende bestelling weer inlevert voor extra korting. Daarnaast is bestellen als member supereenvoudig, want je hebt een duidelijk overzicht van je gegevens, adressenlijst, bestellingen en retouren.

Als Rico Club member maak je ook verschillende boards aan, zodat je jouw favoriete items altijd in een handig overzicht hebt. Maak bijvoorbeeld alvast een board aan met jouw favoriete items, zo heb je ze snel bij de hand op Black Friday!

Wat is Black Friday?

Bij Rico Moda doen we al mee met Black Friday sinds het is over komen waaien uit Amerika. Black Friday is de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Veel Amerikanen zijn die dag vrij en starten met het inkopen van hun kerstcadeaus. Winkels en online shops spelen hier slim op in door extra korting te geven. Hierdoor is Black Friday een echt koopjesfestijn geworden!