Trends

Trends

Trends

Op de hoogte van de laatste trends met Rico Moda:

BRUILOFT OUTFIT INSPIRATIE

Het is weer zover: het trouwseizoen is begonnen! Word jij ook een beetje duizelig van al die verschillende dresscodes? Dat begrijpen we helemaal.

OUTFITTIPS VOOR OP VAKANTIE

Ben jij een trouwe bezoeker van dezelfde camping in Spanje elk jaar? Of ben jij juist een avonturier die naar Azië vliegt voor een backpacktrip? Wat je vakantieplannen ook zijn, wij hebben de perfecte outfit voor jou.

SHOP JOUW FESTIVALKLEDING

Ronkende bassen door je lijf, flitsende lasers door de tent, een brandend zonnetje op het hoofd en een ijs-, maar dan ook ijskoud pilsje in de hand. Het festivalseizoen is nu écht begonnen! Wij geven je de laatste trends voor Festival Season 2024!

OUTFITTIPS VOOR ELK WEER

Het is al een tijdje lente, maar helaas blijft het weer nog wisselvallig, zoals ze zeggen: April doet wat hij wil. Hoe moet je je hier nu weer op kleden? Geen zorgen, hier zijn enkele tips voor elk weertype in deze Nederlandse lente.

STYLINGTIPS VOOR DAMES

Naast onze trouwe mannelijke shoppers krijgen we ook regelmatig vragen van dames over hoe ze bepaalde items het beste kunnen stylen. We hebben allerlei tips en tricks om je te helpen de perfecte look te creëren!

KONINGSDAG OUTFIT INSPIRATIE

Heb je al bedacht wat je gaat dragen op Koningsdag? Of je nu naar een festival gaat of de hele dag lekker over de braderie struint, je wilt er natuurlijk wel stijlvol uitzien. Hier delen we wat tips voor een te gekke Koningsdag-outfit!

DE TRENDKLEUREN VAN DIT SEIZOEN

Er zijn een aantal kleuren die we deze lente niet kunnen missen! Wil jij boven op de trends zitten en er altijd stijlvol uitzien komend seizoen? Check dan deze trends!

WELKE FESTIVAL SNEAKER PAST BIJ JOU?

Het festivalseizoen staat eindelijk écht in de startblokken. Natuurlijk is jouw outfit niet compleet met een passende sneaker, maar welke is geschikt voor jou? Dat ontdek je in deze blog!

NEW BRANDS

Het Fall/Winter seizoen is van start! We hebben weer een paar nieuwe exclusieve merken kunnen toevoegen aan ons portfolio. In dit blog vertellen we je meer over de merken zodat jij kan ontdekken welke bij jouw stijl past.

DE PERFECTE LOOK PER WEERTYPE

Met het Hollandse weer weet je het maar nooit: de ene dag is het prachtig weer en kun je zonder jas naar buiten, de andere dag regent het en heb je echt een jas nodig. Wij geven je een aantal looks!

DE T-SHIRTS VAN DIT MOMENT

Een T-shirt kan altijd, maar een geschikt T-shirt vinden is nog niet zo makkelijk. Zeker niet met zo veel keuze! Wij helpen je een handje door de T-shirts van dit moment uit te lichten.