NEW AMSTERDAM SURF ASSOCIATION BIJ RICO MODA

NEW AMSTERDAM SURF ASSOCIATION BIJ RICO MODA

New Amsterdam Surf Association is één van de nieuwe merken bij Rico Moda.
De bedenker raakte geïnspireerd door zijn liefde voor surfen en grafische designs.
Dit zie je ook terug in de nieuwe collectie. Zo shop je nu oversized T-shirts en hoodies met grafische prints en in de kleuren van dit seizoen.

Lees meer over New Amsterdam Surf Association
Gratis verzending in NL + BE
usp
9,6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9,6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9,6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9,6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9,6 Review score

Je hebt 41 van de 41 gezien


Het begin van New Amsterdam Surf Association

Het Nederlandse merk New Amsterdam Surf Association is in 2017 opgericht door voormalig professioneel windsurfer Paul Zepper. Terwijl hij leerde om een grafisch designer te worden, werd de liefde voor surfen en grafisch designs al snel gecombineerd. Vanaf het begin is het de bedoeling geweest om de dragers van hun merk een gevoel van eenheid voor de gedeelde passie te geven. Het idee van New Amsterdam Surf Association was geboren. Een kledingmerk geïnspireerd door de surfcultuur.

De collectie

Dat het merk New Amsterdam Surf Association geïnspireerd is door de surfcultuur zie je gelijk terug aan de nieuwe collectie. Van oversized T-shirts tot zachte hoodies. Items met grafische prints zie je in deze collectie veel terugkomen, net zoals het opvallende merklogo en de opvallende kleuren. Zo komt het opvallende merklogo met de schelp op ieder item terug.

VOOR WIE IS NEW AMSTERDAM SURF ASSOCIATION?

De items van New Amsterdam Surf Association zijn ontworpen voor de avontuurlijke mannen die graag comfortabel en relaxt gekleed gaan en fan zijn van de casual look.

Bij New Amsterdam Surf Association gaat het voornamelijk over mogelijkheden creëren en je passie achternagaan. De grafische designs waar ze bekend om staan, komen daarom ook op ieder item terug. Combineer een oversized Tee met korte broek voor een streetstyle outfit of combineer een hoodie met grafische print met sweatpants voor een casual vrijetijdslook.

Kies voor een opvallende look met New Amsterdam Surf Associaton

New Amsterdam Surf Association is het perfecte merk om een opvallende look mee te creëren! De grafische designs en verschillende kleuren zorgen voor een unieke touch aan jouw outfit. Ben je juist op zoek naar iets minder kleur? Ook dan is de collectie van New Amsterdam Surf Association echt iets voor jou. Fijne hoodies en sweaters in basiskleuren maken jouw outfit dan compleet.

VEELGESTELDE VRAGEN