Flâneur heren BIJ RICO MODA

Flâneur heren BIJ RICO MODA


Flâneur heren BIJ RICO MODA

Flâneur is een Europees herenmodemerk dat is opgericht in 2016. Het merk haalt zijn inspiratie uit de rock- en skatecultuur en combineert dit met de moderne popcultuur. Dit zie je terug aan de graphics op de T-shirts en hoodies van het merk. Flaneur staat bekend om zijn ready-to-wear collecties. Het merk is begonnen met kleine capsule collecties, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken in Europa. 

Lees meer over Flâneur

Je hebt 24 van de 59 gezien

Toon meer

FLANEUR GEINSPIREERD DOOR DE ROCK- EN SKATECULTUUR

Doordat het merk Flâneur inspiratie haalt uit de rock- en skatecultuur hebben de producten een wat rebelse uitstraling, maar dit zorgt er niet voor dat de kwaliteit minder is. Alle producten hebben namelijk een hoogwaardige kwaliteit. De rebelse graphics en teksten op de producten in combinatie met een unieke pasvorm zorgen voor een unieke look voor de moderne flaneur. 

DE UNIEKE PASVORM VAN FLANEUR

Het merk verwijst naar iemand die door een stad slentert en zijn omgeving observeert, een flaneur. Dat nonchalante en losse gevoel krijg je ook bij de kleding van Flaneur Homme. De producten van Flaneur zijn gemaakt van verfijnde stoffen en hebben een aansluitende, maar relaxte pasvorm. Alle producten worden in Europa gemaakt. De stoffen zijn afkomstig uit verschillende werelddelen.  

VOOR WIE IS FLANEUR HOMME?

De term ‘flaneur’ wordt vaak geassocieerd met een artistieke en stijlvolle persoonlijkheid. Met de items van Flaneur zorg je ervoor dat je een unieke outfit creëert.  

Veelgestelde vragen