Tips

Tips

Tips

Wij geven tips hoe je jouw aangekochte items het beste kunt onderhouden.

IN STIJL MET COMPLETE SETJES

Weet je ook niet wat je vandaag aan moet trekken? Dan hebben wij de perfecte oplossing. We hebben een groot aanbod aan complete sets. Zo besparen we je de moeite van het bedenken van combinaties.

DE PERFECTE BROEK

In onze webshop en winkel vind je een uitgebreide selectie van verschillende broeken en jeans. Het vinden van de perfecte broek voor jouw gewenste look kan soms een uitdaging zijn. Ga je voor casual, sportief, of ben je meer een liefhebber van de streetstyle? Wij helpen je de broek vinden die perfect past bij jouw stijl!

STIJLVOL LAYEREN

De temperaturen dalen, en hoe kom je dan nog een beetje leuk en stijlvol voor de dag? Laagjes zijn het antwoord. Hou jezelf warm door de leukste items te combineren. Layering is een ware kunstvorm. Lees hier de tips en tricks!

TIPS OM DEZE WINTER NIET IN DE KOU TE ZITTEN

De stijgende energieprijzen zullen niemand zijn ontgaan. Alles wordt duurder, men heeft minder te besteden en de kachel moet een tandje lager. Gelukkig hebben wij bij Rico Moda 9 tips zodat jij niet in de kou zit deze winter!

ONDERHOUD JE SNEAKERS

Het clean houden van je sneakers blijft een hele uitdaging. In dit blog helpen wij je om ze zo lang mogelijk te laten shinen en ze goed te onderhouden!