DRÔLE DE MONSIEUR BIJ RICO MODA

DRÔLE DE MONSIEUR BIJ RICO MODA


DRÔLE DE MONSIEUR BIJ RICO MODA

Drôle de Monsieur is een Frans merk opgericht in 2014 door twee vrienden, met een passie voor kleding. De kledingcollectie van Drôle de Monsieur is gemaakt met een oog voor strak design en hoogwaardige stoffen uit Italië, Portugal en Japan.

Lees meer over Drôle de Monsieur

Je hebt 24 van de 33 gezien

Toon meer

OPGERICHT DOOR TWEE VRIENDEN

In 2014 werd het merk Drôle de Monsieur opgericht door de twee vrienden Dany en Maxime in Dijon. Beiden waren buitenstaanders in de modewereld, zonder enig specifieke achtergrond in het design van kleding. Samen hebben zij hun passie en visie voor kleding uitgewerkt tot het bekende streetwear brand van vandaag Drôle de Monsieur. Drôle heeft twee betekenissen in het Frans, het betekent grappig en vreemd. De naam van het merk is gekozen omdat ze zich zo voelden toen ze voor het eerst begonnen met Drôle de Monsieur.

NOT FROM PARIS MADAME

Zelf geleerd ontwikkelden ze het merk en hun bedrijf vanuit Dijon Frankrijk, een nogal ongebruikelijk plek voor mode. Bij het creëren van hun eerste collectie in Dijon werden ze dan ook geïnspireerd. De slogan “Not from Paris Madame” kwam hieruit voort. Het motto is om te benadrukken dat ambitie, talent en liefde voor ambacht niet alleen gebonden is aan de grote steden.

VOOR WIE IS DRÔLE DE MONSIEUR

Ben je op zoek naar streetwear, extra comfort en hoge kwaliteit kleding, dan is Drôle de Monsieur het merk voor jou! Door de unieke designs en slogans van Drôle de Monsieur, weet je zeker dat je wat unieks aan jouw kledingcollectie toevoegt. Door de oversized fit kun je de items erg goed combineren voor een stoere look.

DE NIEUWE COLLECTIE VAN DRÔLE DE MONSIEUR

De collectie van Drôle de Monsieur is dit seizoen nieuw bij Rico Moda. Wij hebben verschillende urban items, ideaal voor het aankomende seizoen. De T-shirts en truien van Drôle de Monsieur zijn er in verschillende kleuren, zo heb jij altijd de beste kleur voor jouw look. De items van Drôle de Monsieur hebben een oversized fit en valt daarom groter dan normaal.

VEELGESTELDE VRAGEN