AWARDS & PRIJZEN

AWARDS & PRIJZEN

AWARDS & PRIJZEN

Inmiddels hebben wij al een heel aantal prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de Shopping Award, Beste Website van het Jaar en Dutch Retail Experience Award. Supergaaf natuurlijk! We werken er elke dag hard aan om het kiezen van een nieuwe outfit in onze webshop én winkel zo aangenaam mogelijk te maken. Het doet ons dan ook erg goed om te zien dat jullie dit waarderen. Jullie steun in de vorm van reviews, beoordelingen en stemmen hebben ons al meerdere keren aan geweldige prijzen geholpen. Dank jullie wel!

WEBSITE VAN HET JAAR

Op 26 november 2020 hebben wij de titel 'Website van het Jaar' gewonnen in de categorie Fashion & Beauty. Met een beoordeling van een dikke negen uit honderden stemmen, kunnen we niet anders dan enorm trots zijn op deze prijs. We veroverden uiteindelijk de eerste plek ten koste van andere genomineerden, zoals Zalando, Nivea en L'oreal.

SHOPPING AWARDS

De Shopping Award is de eerste prijs die we in de wacht sleepten, dankzij jullie! In 2018 en 2019 mochten we de Publieksprijs XS in de categorie Mode & Mode-accessoires mee naar huis nemen. In 2020 belandden we in de top vijf en in 2021 werden we tweede. Een prestatie om trots op te zijn!

Een aantal keer mochten we ook de prijsuitreiking bijwonen, zoals in 2019. De prijs werd toen uitgereikt tijdens het Shopping Award evenement in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. We vierden dat jaar ook ons 12,5 jarige jubileum, wat het tot een fantastisch jaar maakte. Hier zijn we jullie als klant zeer dankbaar voor!

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARDS

De Dutch Retail Experience Award was voor ons een onverwachte prijs, maar daarmee zeker niet de minste! In 2021 kregen we deze titel als beloning voor onze Online Experience. Een waar compliment, zeker met de lancering van de nieuwe website in het jaar ervoor!