RICO MODA 15 JAAR

RICO MODA 15 JAAR

RICO MODA 15 JAAR

Het is alweer 15 jaar geleden dat de exclusieve multi-brand store Rico Moda is opgericht. Tijd voor een feestje! De hele maand september stond in het teken van 15 jaar Rico Moda. We organiseerden leuke acties, introduceerden onze nieuwste merken en hielden je zoals altijd op de hoogte van onze new arrivals. Alles over 15 jaar Rico Moda lees je hier!

15 jaar Rico Moda

In 2006 opende Rico dé exclusieve multi-brand store: Rico Moda. Sindsdien mochten we prachtige merken toevoegen aan ons assortiment, wonnen we diverse prijzen, waaronder Website van het Jaar en de Shopping Awards en hebben we een hecht team aan collega's, die jou elke dag helpen met het kiezen van een nieuwe outfit en ervoor zorgen dat je die op tijd in huis krijgt!

Het hele team is ontzettend trots op wat we in vijftien jaar hebben neergezet, maar we zijn nog lang niet klaar. Op naar de volgende vijftien jaar!

RICO MODA TRAKTEERT!

Rico Moda bestaat 15 jaar en dat hebben we samen met jou gevierd! De hele maand september kreeg je daarom bij een aankoop t.w.v. € 150,- of meer € 25,- shoptegoed van ons cadeau! Daarnaast hebben we nog veel meer leuke acties georganiseerd! Zo gaven we maar liefst 4x € 150,- shoptegoed weg. Je kon winnen als je alle vragen goed had in de Rico Quiz, als Rico Club member, als je ons volgt op Instagram en wanneer je een aankoop had gedaan in de maand september.

Inmiddels zijn de winnaars bekend en kijken we uit naar ons volgende jubileum. Wil je geen acties missen? Zorg dan dat je ons volgt op Instagram én dat je lid bent van de Rico Club!

JOIN THE EXCLUSIVE CLUB

Als member van onze Rico Club profiteer je van héél veel voordelen! Zo spaar je voor RiCoins, die je weer inwisselt voor extra korting, krijg je early access tot onze SALE en acties en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste drops van jouw favoriete merken!

DEEL JOUW FOTO MET #RICOMODA

Blij met je nieuwe item(s) en wil je dat met de hele wereld delen? Vergeet dan zeker niet om ons te taggen via @ricomoda of #ricomoda. De leukste foto's krijgen natuurlijk een shoutout op Instagram!

NEW ARRIVALS DIE JE NIET MAG MISSEN