DE BESTE BUITENKANSJES UIT DE RICO MODA SALE

DE BESTE BUITENKANSJES UIT DE RICO MODA SALE

DE BESTE BUITENKANSJES UIT DE RICO MODA SALE

De SALE is al een aantal weken bezig, en misschien denk je dan dat de beste items inmiddels wel zijn uitverkocht. Dat is gelukkig helemaal niet zo! Er zijn nog genoeg gave items in de SALE te vinden, ook in jouw maat. Wij lichten een paar buitenkansjes uit, waarvan wij denken dat je er nog lang plezier van zult hebben. Maar, wees er wel snel bij, want op is op!

BE WINTER READY

De temperaturen dalen, het is grijs en koud, en misschien heb jij zelfs nog een wintersportvakantie om naar uit te kijken! Tijd om jouw kledingkast nog eens goed te doorlopen en zien of je wel genoeg warme truien hebt voor deze winter. Of kun je nog wel een nieuwe jas gebruiken voor wanneer je de kou gaat trotseren? Ook deze winterse items vind je in de SALE.

ITEMS VAN ONZE POPULAIRSTE MERKEN

Stone Island, C.P. Company, Dsquared2... Zomaar een paar van onze merken die ontzettend populair zijn. De items van deze merken gaan altijd hard en zijn binnen no-time uitverkocht. Die kun je dus vast niet meer scoren met korting, zou je denken. Gelukkig hebben we nog wat pareltjes voor je gevonden. Zo scoor je ook onze populairste merken met een vette korting!

ALVAST INSLAAN VOOR DE ZOMER

De zomer lijkt misschien nog ver weg, maar met het Hollandse weer weet je het maar nooit. Soms heb je gewoon een hoodie nodig om warm te blijven, of is juist een T-shirt al te warm. Niemand denkt er nu aan om zomeritems te kopen, dus kun jij ze nu lekker scoren. Zo ben je niet alleen voorbereid op de lente en zomer, maar heb je ook nog genoeg keuze!

SALE TIPS

Zelf nog even verder kijken? Wij hebben nog een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Zo heb je een goed overzicht van alle items in de SALE en mis je zeker niks!

1 - Filter op jouw maat. Er staan veel items in de SALE, maar niet alle items hebben we nog in jouw maat. Zorg daarom dat je aan de linkerkant filtert op jouw maat. Zo heb je een handig overzicht van alle items die er nog wel in jouw maat zijn. Twijfel je tussen twee maten? Selecteer ze dan allebei! Vergeet naast ‘maat’ ook zeker niet te filteren op de specifieke maten, zoals confectiemaat of boordmaat.

2 - Maak ook gebruik van de andere filteropties. Ben je op zoek naar iets specifieks? Dan is het handig om ook te filteren op bijvoorbeeld productsoort, kleur of materiaal. Hoef je ook niet uren te scrollen ;-)

3 - Meld je aan voor de Rico Club. Als member van onze Rico Club houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de SALE. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer we items toevoegen, de kortingen verhogen of early access acties hebben!

4 - Volg Rico Moda op social media. Op Instagram houden we je op de hoogte van de laatste trends en inspireren we je door toffe outfits te delen. Niet helemaal zeker hoe je dat ene T-shirt moet combineren? Check dan ons Instagram account eens!