KIES DE PERFECTE CASUAL JAS

KIES DE PERFECTE CASUAL JAS

KIES DE PERFECTE CASUAL JAS

Ben jij al helemaal voorbereid op een regenachtige herfst? Of een koude winter? Een goede jas is belangrijk, maar met meer dan 250 jassen om uit te kiezen, is het lastig de perfecte jas te vinden. Wij helpen je met het selecteren van jouw nieuwe favoriete jas van één van onze exclusieve merken!

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Bij het kiezen van jouw nieuwe casual jas kun je op een aantal dingen letten. Moet de jas bijvoorbeeld waterdicht zijn, of is waterafstotend genoeg? Wil je dat de jas ademend is, zodat je het niet te warm krijgt als de zon doorkomt? Allemaal aspecten om rekening mee te houden bij het kiezen van een goeie jas.

HET SOORT CASUAL JAS

Heb je al een idee van wat voor soort jas je wil? Dan kun je die het best als eerste selecteren. Het aantal opties wordt dan al wat overzichtelijker, waardoor je gemakkelijker een keuze kunt maken. Het is misschien lastig om een keuze te maken welke casual jas perfect is voor jou. Om een casual outfit samen te stellen zijn parka's, donsjassen, gewatteerde jassen, softshell jassen, en leren jassen populair.

CASUAL JASSEN

SELECTEER HET MATERIAAL EN DE VULLING

Het materiaal en de vulling van de jas geven vaak al een goede indruk hoe warm een jas is. Dons is bijvoorbeeld een materiaal dat jouw eigen lichaamswarmte goed vasthoudt. Wil je liever een synthetisch materiaal, dan kun je kiezen voor polyamide of polyester. Jassen zonder vulling zijn geschikter voor wat warmer weer.

Sommige jassen bevatten ook nog extra materiaal waarmee jouw lichaamswarmte goed vastgehouden wordt. Een extra laag Primaloft maakt een jas een stuk warmer. Bij elke jas schatten we in voor welke temperaturen de jas geschikt is. Zo kun je een goede inschatting maken!

WELKE FUNCTIONALITEIT VIND JE BELANGRIJK?

In onze webshop selecteer je eenvoudig de functionaliteit die jij belangrijk vindt bij een jas. Moet de jas bijvoorbeeld waterafstotend zijn, zodat je niet na een regenbui gelijk nat bent? Of misschien vind je het belangrijk dat de jas ademend is. Je vindt alle functionaliteiten in de filters aan de linkerkant van de shop, of onder het menu filter en sorteer.

Kort, normaal of lang?

Welke lengte moet jouw casual jas hebben? Parka's zijn langer van lengte en daardoor ook extra warm, terwijl de populaire donsjassen vaak korter zijn. Je kunt de lengte van de jas kiezen door gebruik te maken van het filter lengte.

CASUAL JASSEN

Door handig gebruik te maken van de filters in onze webshop kies je supersnel jouw perfecte casual jas. Heb je nog wat meer inspiratie nodig? Check dan onze Instagram of word lid van de Rico Club!