Autry heren bij Rico Moda

Autry heren bij Rico Moda


Autry heren bij Rico Moda

Autry is één van de nieuwste merken bij Rico Moda. Elke schoen van het Amerikaanse merk is authentiek door de combinatie van vintage en modern. De sneakers worden met de hand gemaakt in Italië met hoge kwaliteitsmaterialen zoals nubuckleer.

Lees meer over Autry

Amerikaanse roots

Naast de vintage look komen ook de Amerikaanse roots terug in de sneakers van Autry, want op elk item is de Amerikaanse vlag terug te vinden.

Het ontstaan van Autry

Het merk Autry New Shoes werd opgericht door Jim Autry maar is in 2019 overgenomen. Een groepje vrienden besloot het merk Autry in een nieuw jasje te stoppen en dus het merk opnieuw te lanceren.

De passie voor vintage komt terug in de designs van de schoenen. Al sinds de eerste collectie maakt het merk gebruik van materialen met hoge kwaliteit om zo de iconische jaren 1980 stijl en de Stars & Stripes vlag in de designs terug te laten komen.

VOOR WIE IS AUTRY?

Autry is voor wie van sportieve vintage items houdt. Het unieke design van de sneakers combineert vintage met modern: de jaren 1980 stijl komt weer terug dankzij Autry. De sneakers passen óók bij jouw kleding stijl. Je vindt de Autry sneakers in verschillende kleuren, dus jouw favoriet zit er zeker tussen!

Stars & Stripes logo

Naast de vintage look komen ook de Amerikaanse roots terug in de sneakers van Autry, want op elk item is de Amerikaanse vlag te vinden. Een leuk detail wat toch nét even opvalt.

VEELGESTELDE VRAGEN