Dsquared2 schoenen

Dsquared2 schoenen


Dsquared2 schoenen

Bij Rico Moda shop je de vetste schoenen van Dsquared2. Ga jij het liefst voor stoere schoenen met een opvallende look? Dan is de schoenencollectie van Dsquared2 echt iets voor jou! De items zijn stijlvol, luxueus en onmiskenbaar Dsquared2.


Dsquared2 schoenen bij Rico Moda

Het van oorsprong Canadese modehuis timmert de laatste jaren flink aan de weg. Sinds enkele jaren is Dsquared2 uitgegroeid tot een van de hipste modemerken. Of het nu Jamie Foxx of Zlatan Ibrahimovic is, deze icons zijn ook gevallen voor de charme van Dsquared2. De Dsquared2 schoenen herken je aan de unieke designs, blends van exclusieve leersoorten en een gegoten pasvorm. De heren collectie van Dsquared2 is elk seizoen vernieuwend, verfrissend en gevarieerd. De klassieke sneakers komen elk seizoen in verschillende kleurencombinaties terug en zijn razend populair.

The ICON collection

De collectie bestaat uit jaarlijks terugkerende items en nieuwe ontwerpen en designs. Door de jaren heen zijn de 551, 251, 101 en ICON een vast onderdeel van de Dsquared2 schoenen collectie. Deze items zijn in veel prints te krijgen. Een paar sneakers van Dsquared2 maken een stijlvolle Dsquared2 look helemaal af. Kies de Dsquared2 jeans of de Dsquared2 korte broeken voor een opvallende en trendy look. Naast de klassieke sneakers komt Dsquared2 elk seizoen met nieuwe modellen en opvallende boots. De schoenencollectie van Dsquared2 wordt in de zomer uitgebreid met de gewilde ICON slippers. Shop de collectie bij Rico Moda!