ICEBERG T-SHIRTS VOOR HEREN

ICEBERG T-SHIRTS VOOR HEREN

De collectie T-shirts van het merk Iceberg kenmerkt zich door de verschillende kleuren en vrolijke prints. Een T-shirt van Iceberg herken je dan ook meteen! Toch heeft het merk ook T-shirts in basiskleuren als wit en zwart. Je vindt T-shirts met korte en lange mouwen van Iceberg bij Rico Moda!


ICEBERG T-SHIRTS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

De T-shirts van Iceberg volgen hetzelfde thema als de rest van de collectie. Dit seizoen zien we veel shirts met prints van stripfiguren. De T-shirts met prints in verschillende felle kleuren vormen de basis van de collectie, maar er zijn ook genoeg witte of zwarte shirts. Zo kun je lekker afwisselen.

ICEBERG x SNOOPY

De afgelopen seizoenen hebben we van Iceberg veel T-shirts gezien met een print van de cartoon Snoopy. De T-shirts zijn vaak voorzien van grafische designs, met daarbij één van de karakters uit de cartoon. Gaaf, toch?

Fijne pasvorm

Veel van de Iceberg shirts hebben een slim fit of regular fit, waardoor ze ook nog eens comfortabel zitten en mooi aansluitend op jouw lichaam vallen. Een T-shirt van Iceberg shop je dus bij Rico Moda!