PAL SPORTING GOODS HEREN BIJ RICO MODA

PAL SPORTING GOODS HEREN BIJ RICO MODA


PAL SPORTING GOODS HEREN BIJ RICO MODA

Het maakt niet uit welke sport je uitvoert met wie of waar, bij PAL Sporting Goods zit liefde voor sport in het DNA. PAL Sporting Goods creëert stijlvolle sport- en vrijetijdscollecties die jou en alle andere generaties inspireren om jouw sport te vinden. Het merk wil dat deze collecties tientallen jaren meegaan door het gebruik van de beste kwaliteit stoffen op basis van vele verschillende onderzoeken.

Lees meer over PAL Sporting Goods

Je hebt 15 van de 15 gezien


HET VERHAAL ACHTER PAL SPORTING GOODS

Gedreven door familie en traditie met als missie om familiewaarden en passie voor sport aan vele generaties door te geven. Dat is het verhaal achter PAL Sporting Goods. Het motto van PAL Sporting Goods is dat meedoen belangrijker is dan winnen. De lach bepaalt de kwaliteit van de sport en niet het verlies. Alles draait om familie en kwaliteit en deze traditie generaties lang doorgeven of je nu een indoor of outdoor sport beoefent.

DE ACHTERGROND VAN PAL SPORTING GOODS

Het merk PAL Sporting Goods is in 2019 opgericht. PAL staat voor PALMER AND LOLA Sporting Goods en verwijst naar de Engelse vertaling voor een goede vriend. Sport, familie en traditie is waar het merk voor staat.

“See you at the finish line”

VEELGESTELDE VRAGEN