STONE ISLAND ZWEMBROEKEN VOOR HEREN

STONE ISLAND ZWEMBROEKEN VOOR HEREN

Een Stone Island zwembroek mag natuurlijk niet missen als je gaat zwemmen. Of dat nou op vakantie is, of in Nederland in het zwembad, met een zwemshort van Stone Island steel jij de show! De unieke materialen en het merklogo zorgen voor een herkenbare collectie zwembroeken.

Je hebt 1 van de 1 gezien


ZWEMBROEKEN VOOR STRAND & ZWEMBAD VAN STONE ISLAND

Met een zwembroek van Stone Island kom je zowel op het strand en langs het zwembad goed voor de dag. Door het logo, wat vaak in de vorm van een kleine vierkante patch op de broekspijp te vinden is, valt de zwemshort lekker op.

STONE ISLAND ZWEMSHORT IN ALLE KLEUREN

Stone Island zwemshorts komen in allerlei kleuren. Wil je een zwembroek die je altijd kunt dragen? Kies dan voor een basiskleur, zoals zwart of donkerblauw. Wil je liever iets opvallenders, dan kun je ook voor een fellere kleur kiezen. Rood, felblauw of groen zijn geen gekke kleuren in de Stone Island collectie!

REFLECTIVE ZWEMBROEKEN

Stone Island staat natuurlijk bekend om het gebruik van bijzondere en unieke materialen, en dat is bij de zwembroeken niet anders! De zwembroeken zijn namelijk gemaakt van reflective materiaal, waardoor ze een unieke metallic look krijgen. Hierdoor hebben de zwemshorts ook echt de look en feel van Stone Island en passen ze perfect bij de rest van de collectie!