COMFORT ABOVE ALL

COMFORT ABOVE ALL

COMFORT ABOVE ALL

Vind jij het ook zo koud buiten? Dan is het fijn als je je thuis lekker comfortabel en warm aankleed. Bijvoorbeeld als je deze winter de sneeuw opzoekt, of gewoon lekker thuis blijft. We hebben een paar merken uitgelicht die jou kunnen helpen met het uitzoeken van de perfecte look voor de lage temperaturen. Zo kun jij warm, comfortabel en goed gestyled de winter door.

CANADA GOOSE

Dit merk staat bekend om functionaliteit, kwaliteit en stijl. Jassen uit de collectie van Canada Goose zijn gemaakt voor de ontzettend koude Canadese winters. Dat betekend dus dat je heel goed wordt beschermt tegen de lage temperaturen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de designs van alle items en dat is zeker terug te zien. Kortom: met een jas van Canada Goose in je collectie hoef je het nooit meer koud te hebben!

CANADA GOOSE COLLECTIE

PEAK PERFORMANCE

Het merk legt de focus op in- en outdoor sporten. Ze maken vooral functionele kleding. Dus ga je de sneeuw opzoeken? Vergeet dan zeker Peak Performance niet! We hebben een paar items in de collectie die perfect zijn voor het koude weer. Zit je liever cosy op de bank? Dan kan Peak Performance ook niet ontbreken!

PEAK PERFORMANCE COLLECTIE

PAL SPORTING GOODS

Het merk is opgericht door een familie met liefde voor sport. Wintersport behoort daar ook toe. Ze focussen zich op het maken van sport- en vrijetijdscollecties. Met items uit de collectie van PAL Sporting Goods zit jij er dus sowieso warmpjes en stijlvol bij!

PAL SPORTING GOODS COLLECTIE

MACKAGE

Nog een merk die zich richt op warmte creëren is Mackage. Net als Canada Goose inspireert Mackage hun collecties ook op de extreem koude Canadese winters. De designs zijn alleen niet te vergelijken! Bij alle items uit de collectie is er veel aandacht besteed aan mooie details, fijne silhouetten en waterdichte, ademende afwerkingen.

MACKAGE COLLECTIE