DRY JANUARY: WATERDICHTE JASSEN

DRY JANUARY: WATERDICHTE JASSEN

DRY JANUARY: WATERDICHTE JASSEN

Stoppen met alcohol is misschien wel één van de populairste goede voornemens onder Nederlanders. Een maandje stoppen met drinken, oftewel Dry January. Bij Rico Moda nemen we dit begrip graag iets breder op. Januari is en blijft een wintermaand en is daarmee een van de natste maanden van het jaar. Een goede, waterdichte jas is dus van belang! Ontdek in dit blog jouw nieuwe perfecte jas voor Dry January.

TECHNISCHE KWALITEIT

Als je veel waarde hecht aan kwaliteit, dan is Nobis het merk voor jou. De jassen zijn technisch ontworpen vanuit een functioneel oogpunt. De parka's zijn niet te zwaar, hebben een clean design en zijn heerlijk warm. Bovendien zijn ze wind- en waterdicht en ademend.

Lees hier alles over het merk.

JAS MET GLANS

Shinend 2023 starten? Nylon, polyamide en polyester geven een glanzende look aan jouw nieuwe winterjas. Blijf warm en droog met onder andere jassen van Parajumpers, Mackage en Canada Goose.

MEER PARKA'S

Naast parka's van Nobis hebben we natuurlijk ook nog een mooie collectie van andere designer merken. De parka is stijllvol klassiek en daarmee tijdloos. Een iets langer model dan 'normaal' zorgt voor extra warmte en een typerende look. Kies je voor een sportieve variant met merken als Lyle & Scott & New Amsterdam Surf Association? Of ga je voor een classic van Woolrich? Up to you!

DRY ALL THE TIME

Hoewel de winter nog in volle gang is, kijken we ook alvast met een schuin oog naar het nieuwe seizoen. Wil je goed voorbereid zijn op een regenbuitje tijdens het Hollandse voorjaar? Check dan zeker onze collectie regen- en windjassen en trek Dry January door naar de rest van het jaar.