DSQUARED2 JASSEN VOOR HEREN

DSQUARED2 JASSEN VOOR HEREN

De jassen van Dsquared2 zijn net als de rest van de collectie een opvallende verschijning. De stoere designs en opvallende prints zorgen ervoor dat je een Dsquared2 jas direct herkent! Daarnaast zijn ze ook functioneel. Bekijk alle gave jassen van Dsquared2 bij Rico Moda.


D2 MERKLOGO OP DSQUARED2 JASSEN

Bij Rico Moda hebben we een uitgebreide collectie met jassen van Dsquared2. De jassen hebben over het algemeen een stoere look en zijn van hoge kwaliteit, zoals we van het merk kunnen verwachten. Daarnaast is het merklogo ook altijd terug te vinden, bijvoorbeeld in de vorm van het bekende rode merklabeltje. Of je nu voor een donsjas en een spijkerjas gaat, met Dsquared2 maak je je outfit af. Check snel de gehele collectie online bij Rico Moda.

BREDE COLLECTIE DSQUARED2 JASSEN

Dsquared2 heeft een variërende collectie wat jassen betreft. In hun collectie hebben ze donsjassen, spijkerjassen, regenjassen en nog veel meer. De Dsquared spijkerjas komt elk seizoen weer terug. Dit is een populair item en goed te combineren met de jeans van Dsquared2. Voor een stoere look combineer de spijkerjas met bijvoorbeeld een pantalon.

DE BESTE KWALITEIT VAN DSQUARED2

Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede jas, shop dan bij Rico Moda een D2 jas. Deze jassen zijn van hoge kwaliteit. Op elke jas kan je het merklogo van Dsquared terugvinden. Met de jassen van Dsquared maak je jouw outfit helemaal af, zowel in de zomer als in de winter!