DSQUARED2 JEANS

DSQUARED2 JEANS


DSQUARED2 JEANS

De meest iconische items van Dsquared2 zijn toch wel de jeans. Of je nu op zoek bent naar een destroyed, washed of distressed jeans, bij Dsquared2 zitten ze elk seizoen weer in de collectie. Met grote labels en merklogo’s zijn ze altijd herkenbaar!


UNIEKE PASVORMEN VAN DSQUARED2 JEANS

Elke Dsquared jeans heeft een eigen pasvorm. Populair is vooral de Cool Guy Jean, een stakker model met hoge taille. Daarnaast zijn er ook andere modellen, zoals de Skater Jean en Slim Jean. Elk met een unieke wassing of destroyed details, en natuurlijk is bij elke jeans het rode merklogo bij de rits aanwezig!

POPULAIRE DESTROYED JEANS

Een Dsquared spijkerbroek is een echte musthave! Dsquared heeft veel verschillende modellen, waardoor er voor elke gelegenheid wel een perfecte Dsquared2 jeans te vinden is. De populairste jeans in de collectie zijn toch wel de destroyed jeans. Deze jeans zijn voorzien van diverse scheuren, distressed plekken, heftige wassingen en verfspetters. Met deze jeans heb je dus altijd een goede basis voor een gave outfit!

KWALITATIEVE JEANS

De jeans van Dsquared2 zijn van zeer goede kwaliteit, zoals je van Dsquared2 gewend bent. Op elke broek vind je de rode merklabel terug bij de rits. De broeken zijn goed herkenbaar door de gave details. Met een jeans van Dsquared2 val jij dus zeker op!