Dsquared2 truien

Dsquared2 truien


Dsquared2 truien

Dsquared2 truien zijn net als de rest van de collectie een opvallende verschijning. De stoere designs en opvallende prints zorgen ervoor dat je een Dsquared2 trui direct herkent! Daarnaast zitten ze comfortabel. Bekijk alle gave truien van Dsquared2 bij Rico Moda.


Trendy met opvallende prints

De filosofie van Dsquared2 is duidelijk terug te zien in deze collectie. De contrasterende elementen waarbij je streetwear combineert met chique items of juist ripped combineert met high-end komt ook in deze collectie tot uiting. Op zoek naar truien met opvallende prints? Bekijk de collectie Dsquared2 collectie bij Rico Moda. De truien collectie van D2 staan bekend om de perfecte pasvormen en fijne materialen. De truien zijn voor elke gelegenheid geschikt. Combineer met stijlvolle Dsquared2 Jeans en maak je look af.

De vetste collecties

Dsquared2 heeft meerdere collecties waaruit je kunt kiezen. Zo heb je sinds kort de extra gave ICON Ibrahimovic collectie. Wanneer je iets zoekt wat meer ingetogen is, shop dan de gebreide truien collectie. Met de truien, vesten en hoodies heeft Dsquared2 ieder seizoen weer een collectie vette nieuwe truien. Dit seizoen hebben we vooral basiskleuren, zoals blauwe en zwarte truien, deze zijn eenvoudig te combineren met een nette of meer casual look.