NN.07 HEREN BIJ RICO MODA

NN.07 HEREN BIJ RICO MODA

NN.07 HEREN BIJ RICO MODA

NN.07 werd in 2007 opgericht door een groepje vrienden uit Kopenhagen. NN staat voor 'No Nationality', dat omdat het merk gelooft in persoonlijkheden en niet in nationaliteiten. Het doel van het merk is de moderne garderobe te hervormen. Geïnspireerd door betrokken mensen en communities creëren ze producten met oog voor de behoeften van vandaag en morgen.

Lees meer over NN.07

Je hebt 24 van de 61 gezien

Toon meer

HET ONTSTAAN VAN NN.07

Het begon allemaal bij een reis naar Tokio, hier bleek al snel dat het Japanse vakmanschap een grote inspiratiebron was. Als eerbetoon aan Japan werd er een rode stip toegevoegd aan het eerst logo. Dankzij de reizen die ze hebben gemaakt, hebben ze goede relaties opgebouwd met mensen van over de hele wereld.

In het centrum van Kopenhagen bevind zich de eerste concept store van NN07. Niet ver daar vandaan zitten de Kopenhaagse grachten, daar bevinden zich de kantoren van NN07.

Het eerste product was verkocht werd was Simon, het waren een paar casual chino’s, inmiddels zijn er al meer dan 1 miljoen verkocht. Door het model uit de jaren 70' te combineren met de esthetiek van NN07, hebben ze een tijdloos product ontworpen, zowel qua stijl als kwaliteit.

Veelgestelde vragen