Stone Island sweatpants

Stone Island sweatpants


Stone Island sweatpants

Stone Island heeft de mooiste collectie heren broeken, waaronder de comfortabele sweatpants. De sweatpants herken je aan de comfortabele pasvorm met de kwaliteit die je van Stone Island mag verwachten. Check de gehele collectie sweatpants nu bij Rico Moda!


COMFORTABELE COLLECTIE SWEATPANTS

Elk seizoen komt Stone Island met een nieuwe selectie zachte sweatpants. Ze broeken zijn heerlijk om te dragen op een relaxte dag, of misschien zelfs als een casual outfit. De kleurselectie loopt altijd mee met de trends van dit moment en daardoor zit je altijd goed met Stone Island sweatpants! Daarnaast zijn de jogging broeken ook verkrijgbaar in basiskleuren, zoals zwart en blauw.

ZO COMBINEER JE DE SWEATPANTS VAN STONE ISLAND

Hoewel Stone Island niet elk seizoen met trainingspakken in de collectie komt, is het supermakkelijk om deze zelf te creëren. Kies één van de sweatpants in jouw favoriete kleur, en combineer deze met een Stone Island hoodie of vest. Wanneer je dezelfde kleur kiest, heb je het perfecte Stone Island trainingspak. Of wissel juist af en maak je eigen te gekke combinaties.

UNIEKE DESIGNS STONE ISLAND SWEATPANTS

De sweatpants van Stone Island zijn niet alleen comfortabel, ze hebben ook een mooi design. Voorzien van het Stone Island merklogo zijn ze opvallend en herkenbaar. De jogging broeken worden soms ook van bijzondere materialen gemaakt, maar blijven hun comfort behouden.