HOODIES VOOR HEREN

HOODIES VOOR HEREN

HOODIES VOOR HEREN

Je moet in de juiste stemming zijn om een hoodie te dragen. Het is de ultieme trui om je in te verstoppen of om als overtrek te gebruiken. Daarom is de hoodie één van onze favoriete truien, omdat hij zo heerlijk comfortabel is dankzij de relaxed fit.

Je hebt 24 van de 52 gezien

Toon meer

SPORTIEF EN TIJDLOOS

Vroeger stond de hoodie vooral voor de hiphopbeweging, maar tegenwoordig wordt hij vooral gezien als comfortkleding. De streetstyle is wat ze onderscheidend maakt, en door dit niveau van veelzijdigheid zijn ze een geweldige aanvulling op elke garderobe. Het lijkt misschien alsof ze zich richten op comfort in plaats van esthetiek, maar als resultaat kun je deze met alles dragen en combineren. 

COMFORTABELE CAPUCHONTRUIEN

Hoodies voor heren worden ook wel capuchontruien of hooded pullovers genoemd. Je trekt ze aan voor een wandeling door de stad, maar ze zijn ook ideaal na een work-out in de sportschool. Hoodies voor heren matchen perfect met jeans en sneakers. Ook met een trainingsbroek komt een hoodie goed tot zijn recht. De hoodies van hightech materiaal zijn speciaal voor outdoorliefhebbers en zorgen voor een goede vochtregulatie. Heb je behoefte aan ontspanning na een zware dag? Neem dan een douche en trek een comfy hoodie aan! 

EEN HOODIE IS EEN MUSTHAVE

Voeg een herenhoodie toe aan je garderobe en wees voorbereid om er bij elke gelegenheid mee te pronken. Het zijn slimme investeringen waarmee je jezelf kunt uiten met een kledingstuk zonder al te 'chic' over te komen. Dit geldt natuurlijk ook voor een trui met een print. Of je nu een joggingbroek, jeans of trainingsbroek met sportsokken aantrekt, de perfecte hoodie zit altijd goed.