Hoodies van Daily Paper

Hoodies van Daily Paper


Hoodies van Daily Paper

Het Nederlandse merk Daily Paper is al jaren waanzinnig populair. Het merk werd opgericht in 2012. Elk seizoen komt het merk weer met unieke collecties waar de Afrikaanse roots centraal staan. Daily Paper is vooral bekend geworden door hun hoodies. De Daily Paper hoodies zijn het meest gewilde items in de geschiedenis van het merk.

Daily Paper Captain hoodie

Sinds de oprichting van Daily Paper is er geen item zo populair geweest als de Captain hoodie. De eerste seizoenen bleken de Captain hoodies zo populair, dat deze vaak dezelfde dag nog waren uitverkocht. De naam Captain hoodie refereert naar de band rondom de rechter biceps die op de hoodies aanwezig is. Op de band is het merklogo van Daily Paper zichtbaar. De band verwijst naar de armbanden die in verschillende sporten door de aanvoerder wordt gedragen.

Daily Paper CIrcle Hoodie

De Circle hoodies van Daily Paper zijn perfect om elke outfit compleet te maken. De truien zitten heerlijk, doordat ze zijn gemaakt van een ultrazacht fleeceback katoen. De Circle hoodies blijven herkenbaar aan hun authentieke ontwerp, namelijk het schild op de borst met boven en onder 'Daily Paper'. Daily Paper speelt dit seizoen in op de trendkleuren van dit moment. De Circle hoodies shop je vooral in de donkere kleuren, zoals zwart, deep navy en donkergroen.

Daily Paper Alias Hoodie

Een ander model van Daily Paper dat ook populair is naast de Circle hoodie, is de Alias hoodie. De hoodies zijn te herkennen aan de geborduurde tekst 'Daily Paper' op de borst. De Alias hoodies hebben een regular fit en zijn gemaakt van een Franse badstof. Ze zitten heel comfortabel en zijn de perfecte toevoeging aan jouw kledingkast. Je shopt de Alias hoodies van Daily Paper in de verschillende basic kleuren.

Wil jij als echte Daily Paper fan altijd op de hoogte zijn van de laatste updates? Word dan lid van de Rico Club en vul Daily Paper in als jouw favoriete merk. We laten je direct weten wanneer new arrivals zijn binnengekomen of als items in de SALE gaan!