DE LEUKSTE SCHOEN(CADEAUTJES) VOOR SINTERKLAASAVOND

DE LEUKSTE SCHOEN(CADEAUTJES) VOOR SINTERKLAASAVOND

DE LEUKSTE SCHOEN(CADEAUTJES) VOOR SINTERKLAASAVOND

Het is bijna sinterklaasavond! Deze week kun je nog snel je schoen zetten, chocoladeletters eten, cadeautjes inpakken en strooien met pepernoten. Heb jij alle cadeautjes al verzameld, of heb je nog wat inspiratie nodig? Wij hebben de leukste schoencadeautjes voor je verzameld!

RICO ORIGINALS

Wist je dat we ook een eigen lijn hebben met gave items? Een toffe sleutelhanger, parfum of het Rico Moda mondkapje mag je als echte fan natuurlijk niet missen. Een perfect kleinigheidje voor in de schoen!

READY FOR WINTER

Vijf december betekent ook dat het echt koud begint te worden! Daar ben je natuurlijk het best op voorbereid met een warme muts of sjaal. Ze passen misschien niet precies in de schoen die je hebt gezet, maar dat zien we even door de vingers ;-)

RICO MODA GIFTCARD

Heb je echt geen idee wat je iemand moet geven? Dan is een giftcard altijd een goed idee. Met de Rico Moda giftcard geef je fashion cadeau! Hij is verkrijgbaar in diverse bedragen én zowel in de Rico Moda store als online te besteden. Kan niet mis gaan!

ZET JE SCHOEN

Eén van de tradities van Sinterklaas is natuurlijk het zetten van je schoen. Heb jij 'm al gezet deze week? Of kun je juist wel een nieuw paar schoenen gebruiken? Met meer dan 60 paar in de collectie zit er vast eentje voor je bij. Of ga voor één van onze favorieten!