Outfit inspiratie: onze populairste merken

Outfit inspiratie: onze populairste merken

Outfit inspiratie: onze populairste merken

Geen idee wat je moet aantrekken? Of op zoek naar de nieuwste gave outfits? Check dan onze outfit inspiratie! We stellen de vetste outfits samen met items van onze populairste merken: Stone Island, Dsquared2, Daily Paper, C.P. Company en Parajumpers.

STONE ISLAND

Als echte Stone Island fan ben je vast al op de hoogte van de new arrivals van dit merk. Elk seizoen zitten er weer bijzondere items bij, waarvan je misschien niet goed weet hoe je ze moet combineren. Geen probleem, wij helpen je uit de brand!

DSQUARED2

Dsquared2 staat bekend om de vetste items: unieke prints, wassingen en variaties op het merklogo. Hoewel je met deze items een opvallende outfit creëert, is het niet altijd even makkelijk. Wij laten je daarom zien hoe je met deze gave items toch tot een vette look komt!

DAILY PAPER

Daily Paper staat bekend om de populaire minimalistische designs, maar heeft ook altijd een aantal gave items in de collectie waarmee je een opvallende outfit maakt! Ga jij voor een kleurrijk item of kies je er één met een drukke print? Wij laten je zien hoe je ze combineert.

C.P. COMPANY

De items van C.P. Company zijn razend populair. De basiskleuren zijn goed te combineren, maar wist je dat je met de items van C.P. Company alle kanten op kunt? Ga voor een casual look, een fijne bankhang-outfit of juist voor een nette outfit!

PARAJUMPERS

Hoewel Parajumpers voornamelijk bekend is om de gave jassen, is de collectie veel uitgebreider. Zien hoe je ook met deze items een gave outfit maakt? Combineer de items dan wel met een Parajumpers jas voor een complete look!

MEER INSPIRATIE NODIG?

Check dan ons Instagram account eens, waar we dagelijks de gaafste looks, new arrivals en acties delen!