DE TRENDKLEUREN VAN FW23!

DE TRENDKLEUREN VAN FW23!

DE TRENDKLEUREN VAN FW23!

FW23 IN STIJL

Het wordt kouder en kouder, tijd om de truien en hoodies uit de kast te halen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je er fashionable bij blijft lopen? Geen zorgen, we’ve got you! Hier alle trendkleuren voor het komende herfst/winterseizoen! 

Bordeaux = the way to go!

Rood is een opvallende kleur, de kleur van de liefde! (Toch Marco, of is hij nog steeds gecanceld?) Uit een onderzoek van zo’n tien jaar geleden bleek dat je het beste rood op een eerste date kunt dragen, aangezien je dan aantrekkelijker gevonden wordt. Toch blijkt zo’n opvallende rode kleur toch lastig te stijlen, en lijkt het al gauw een beetje too much. De oplossing: bordeauxrood! Bordeaux is net iets minder opvallend, maar meer classy dan het “normale” rood. Ook de Engelse vertaling “burgundy” klinkt gewoon lekker classy.

Dussss, trek die bordeauxrode sweater maar aan, en swipen maar I guess? Check hier onze rode items!

Beige

Het wordt eerder donker, het is langer donker en de zon verdwijnt steeds vaker achter de wolken. Wat resulteert in een grijze lucht. Daarom wordt de kleding die je aantrekt ook automatisch donker, maar wat als je nu juist het contrast opzoekt? Kies eens voor een iets lichtere kleur als beige! Hoewel beige niet ontzettend excentriek is, geeft het jouw outfit toch een touch in de winter. Plus daarbij komt nog: je kan beige vrijwel op alles stijlen, hoe donker of licht je blauwe jeans ook is! Ga gewaagder door te kiezen voor een donkerdere groene kleur, of kies voor een combinatie met zwart en je zit ook goed!

EEN KLEINE SELECTIE

Marineblauw

Ook blauw is het komende seizoen weer helemaal in, ditmaal marineblauw als variant, wellicht beter bekend als “navy blue” of gewoon "navy". De diepblauwe kleur biedt ook gemak in combinatie. Sinds 1748 maakt deze kleur deel uit van het officiersuniform van de Britse Royal Navy, en niet veel later is deze kleur overgenomen door marines van verschillende landen. Dus als een marineofficier het kan dragen, kun jij deze kleur ook zeker wel rocken!

Met zwart zit je altijd goed

Wellicht de meest voordehand liggende optie, en daarom kunnen we er ook niet omheen. Dat is toch echt de kleur zwart. Zwart is misschien wel een van de meest veelzijdige kleuren die er zijn (oké, sommigen zeggen dat “zwart geen kleur” is, maar dat ter zijde). You just can’t go wrong! Een bijkomend voordeel: zwart kleed ook nog eens af, dus jij bent helemaal ready voor de feestdagen zonder er maar iets voor te doen in de sportschool (want zo werkt dat, ofzo).

ONZE FAVORIETE KLEUREN

Dit zijn volgens ons de trendkleuren van FW23! Mocht jij toch iets anders aan willen trekken, be our guest, het is niet zo dat wij alles bepalen natuurlijk. Ontdek onze volledige collectie eens en maak jouw outfit compleet! Voor meer inspiratie kun je altijd onze socials checken.