De upcoming brands die je niet mag missen

De upcoming brands die je niet mag missen

De upcoming brands die je niet mag missen

HOUD DEZE UPCOMING BRANDS IN DE GATEN

Elk seizoen introduceren we bij Rico Moda nieuwe merken. Dit zijn brands waarvan niet alleen wij ze heel tof vinden, maar waarvan we verwachten dat ze in de komende jaren enorm populair gaan worden! Wil je weten elke upcoming brands je dit seizoen in de gaten moet houden? Lees er alles over in dit blog!

PS: Meer inspiratie zien? Volg ons dan op Instagram, waar we dagelijks toffe items en outfits ter inspiratie delen.

DRÔLE DE MONSIEUR

Heb je de slogan "Not From Paris Madame" al gespot? Dat zijn de items van Drôle de Monsieur! Het Franse merk is gloednieuw en heeft een uitgebreide streetwear collectie voor mannen. Het merk heeft een geheel eigen stijl met gave hoodies, broeken en T-shirts.

DRÔLE DE MONSIEUR | NEW ARRIVALS

ISABEL MARANT

Van de naam Isabel Marant heb je vast al wel eens gehoord, want het is een merk dat al wat langer mee gaat! Sinds kort heeft het merk ook een hele toffe collectie voor mannen. De items zijn een mix van sportief, oversized en streetwear. Wat ons betreft zeker een merk om in de gaten te houden!

ISABEL MARANT | NEW ARRIVALS

NEW AMSTERDAM SURF ASSOCIATION

Dit seizoen voegen we ook een merk van Nederlandse bodem toe aan onze collectie: New Amsterdam Surf Association. Een gaaf merk dat zichzelf de "rebelse tegenbeweging van de traditionele surfcultuur" noemt. Wij zien vooral de toffe items, felle kleuren en frisse designs!

NEW AMSTERDAM SURF ASSOCIATION | NEW ARRIVALS