MATE BIKE

MATE BIKE

MATE BIKE

WAT ZIJN MATE BIKES?

Ruig, strak, geschikt voor vrijwel elk terreintype geschikt maar toch handzaam. Dat zijn de elektrische fietsen van MATE. Waar vouwfietsen problemen krijgen, fiets je er met MATE probleemloos voorbij.

Inventief

De elektrische fiets is tegenwoordig ook een veelgebruikt vervoersmiddel, naar schatting fietst ruim één derde van de Nederlandse fietsers op eentje met een elektrisch aangedreven trapondersteuning.

Maar vaak zijn dit soort fietsen onhandig, groot, zwaar en ongeschikt voor ongebaande wegen. Met dikke banden voor onstuimig terrein, een gemakkelijk vouwsysteem en een gemakkelijk handvat wisten broer en zus Kronstrøm al deze pijnpunten te tackelen.

Vouwfiets+ ?

Mag je de MATE bikes dan een een “opgevoerde vouwfiets” noemen? Zeker niet, de fietsen zijn ruiger, sterker en niet onbelangrijk een stuk stijlvoller dan de gemiddelde vouwfiets.

Ook hebben de MATE bikes een stuk meer bereik dan de gemiddelde vouwfiets. Waarbij je bij een normale vouwfiets gemiddeld na 25 tot 30 kilometer moet laden, kun je met de MATE bikes wel 80 tot 120 kilometer afleggen (afhankelijk van welk model je koopt).

Fraai design

Het design van MATE is niet alleen handig, ook ontzettend stijlvol. Minimalistisch en strak, dat zijn de eerste woorden die ons te binnen schieten wanneer we de fietsen zien. De matte finish over de kleuren geeft de MATE bike de sleek look waar jij naar op zoek bent!

Intelligent LCD-display

Alle gegevens die jij nodig hebt tijdens je rit vind je op het meegeleverde display van de fiets. Zo vertelt het display jou de tijd, afgelegde afstand en de levensduur van de batterij. Verder heeft het display ook een kleine usb aansluiting, zodat je je telefoon kan opladen tijdens de rit!

Geschikt voor iedereen

Je zou zeggen dat een compacte vouwfiets lang niet geschikt is voor de lange Nederlanders onder ons.

Normaal gesproken is het inderdaad vervelend op zo’n klein vouwfietsje, gelukkig is dit bij MATE niet het geval! Zowel het stuur als het zadel is eenvoudig te verstellen, waardoor de fiets geschikt is voor fietsers tussen de 1,50m en 2,00m!

GEÏNTERESSEERD GERAAKT?

Heeft deze blog je interesse gewekt? Gelukkig verkopen we de fietsen van MATE! Dus kom snel eens langs voor een bakkie, en wie weet fiets jij vervolgens naar huis op een nieuwe MATE bike. Eventueel kunnen we ook kijken naar de bezorgmogelijkheden!