ALPHATAURI HEREN BIJ RICO MODA

ALPHATAURI HEREN BIJ RICO MODA


ALPHATAURI HEREN BIJ RICO MODA

AlphaTauri is een fashionbrand dat in 2016 vanuit Red Bull is opgericht. Het merk onderscheidt zich door innovatieve modetechnologieën, hoogwaardige stijlen en unieke ontwerpen. De naam van het merk is vernoemd naar de AlphaTauri ster. De meest stralende, helderste en energierijke ster van het sterrenbeeld Stier.

Lees meer over AlphaTauri

HET ERFGOED VAN ALPHATAURI

De spirit van Red Bull is terug te vinden in het merk. AlphaTauri staat voor innovatie gedreven door een doel. Het merk richt zich op het toevoegen van waarde aan het lichaam en de geest door het ontwerpen van unieke en innovatieve modetechnologieën. AlphaTauri biedt antwoord op de vraag van de consument naar een kledingmerk dat past bij hun levensstijl maar tegelijkertijd functionaliteit en innovatie biedt.

ALPHATAURI MERKNAAM

AlphaTauri is een eerbetoon aan het RedBull erfgoed en is vernoemd naar de stralende, helderste en energierijke ster van het sterrenbeeld Stier. De Alpha Tauri ster verwijst naar de focus op precisie en perfectie en de energie die het merk inspireert.

PREMIUM MATERIALEN

Het merk AlphaTauri maakt gebruik van hoogwaardige materialen om zowel stijl als comfort te creëren. Van waterdichte items die je overal kunt dragen tot nieuwe technologieën die mode en functionaliteit een nieuwe betekenis geven. “AlphaTauri clothing is designed to empower you to navigate your every day in style”.

ALPHATAURI & FORMULE 1

De kleding van het merk AlphaTauri wordt gedragen door bekendheden in de Formule 1 die verbonden zijn aan AlphaTauri en Red Bull zoals Max Verstappen, Sergio Perez, Pierre Gasly en Yuki Tsunoda. Loop jij er dit seizoen net zo stijlvol bij als jouw favoriete coureurs? Shop de AlphaTauri collectie nu bij Rico Moda!

VEELGESTELDE VRAGEN