ALTER EGO HEREN BIJ RICO MODA

ALTER EGO HEREN BIJ RICO MODA


ALTER EGO HEREN BIJ RICO MODA

Alter Ego is een Nederlands merk dat in 2002 is opgericht door Vincent van der Weijden. Hij staat bekend om zijn moderne projecten en creatieve brein. Met zijn merk wil hij een voorsprong creëren voor elke outfit door middel van lederen modestatements en superieure essentials. Gepassioneerd door vakmanschap biedt Alter Ego kleding van de beste kwaliteit met een oog voor detail.

Lees meer over Alter Ego

ROCK JE ALTER EGO

Elk persoonlijkheid heeft een Alter Ego! Het merk roept op om je te durven koppelen met je alter ego. De outfits van het merk Alter Ego geven jouw outfit dat beetje extra. De passie zit diep in de aderen van Alter Ego waarbij zij alleen de beste kwaliteit leveren door hun obsessie door vakmanschap.

ROCK ’N ROLL ALTER EGO

Rock ‘n Roll is onmiskenbaar verbonden aan Alter Ego. Het merk haalt inspiratie en identiteit uit het vurige hart dat cool en gehard is in de kern. Alter Ego belichaamt dit door alleen leer van de allerhoogste kwaliteit te gebruiken. De designs van het merk zijn stoer en elegant.

DE COLLECTIE VAN ALTER EGO

De collectie van Alter Ego bestaat uit items gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer en suède. De lederen statements geven elke outift een unieke uitstraling. De ontwerpen van de collectie passen in elke garderobe en draag je met gemak door elke mood van de dag. De items zijn namelijk super relaxed en comfortabel.

VEELGESTELDE VRAGEN