ARTE ANTWERP TRUIEN

ARTE ANTWERP TRUIEN


ARTE ANTWERP TRUIEN

Bij Rico Moda vind je een exclusieve collectie met truien van Arte Antwerp. De truien zijn van hoge kwaliteit, minimalistisch vormgegeven en ze geven je urban look een boost. Ga jij voor een hoodie of een sweater? Check snel de gehele collectie online!

Je hebt 13 van de 13 gezien


WAARUIT BESTAAT DE Arte Antwerp TRUIEN COLLECTIE?

Arte Antwerp komt ieder seizoen weer met gave nieuwe truien in de collectie. De items hebben een minimalistisch design en zijn van hoge kwaliteit. Je shopt sweaters en hoodies in verschillende kleuren. Wil je opvallen? Shop dan een witte sweater met print of een oranje hoodie. Voor de iets meer basic look ga je voor een zwarte hoodie. Ieder item is voorzien van het merklogo, soms met het bekende hartje. Voor welke trui ga jij?

Stijlvolle varianten

De collectie truien bestaat uit comfortabele en unieke items, met veel keuze in kleuren. Ga voor basic en shop een blauwe sweater of een grijze hoodie. Durf jij op te vallen? Shop dan bijvoorbeeld een gebreide spencer met print. Het merklogo van Arte Antwerp is op iedere trui terug te zien op een andere manier.

bovenal kwaliteit

De truien van Arte Antwerp zijn van een kwaliteit die je van het merk mag verwachten.  Zo kan je dus langer genieten van jouw Arte trui. De meeste truien zijn gemaakt van katoen en komen met toffe prints.