C.P. COMPANY T-SHIRTS

C.P. COMPANY T-SHIRTS


C.P. COMPANY T-SHIRTS

Op zoek naar een C.P. Company shirt? Bekijk de collectie bij Rico Moda. Vette shirts met coole prints en kleuren. Het merklogo van C.P Company is subtiel of uitgesproken zichtbaar. Maak je look compleet en combineer met een C.P. Company vest en een hippe C.P. Company cargobroek.

Je hebt 24 van de 26 gezien

Toon meer

Urban sportswear t-shirt collectie

De bekende designelementen vind je terug in de T-shirt collectie van C.P. Company. De shirts hebben een fraaie mix van urban sportswear en minimalistisch ontwerp. Je kunt duidelijk zien dat er gespeeld wordt met het iconische C.P. Company logo. Deze vind je als patch logo terug op de borst of juist subtiel in het midden van het shirt. Ook de grootte van het logo is per shirt verschillend om zo items te kiezen die ingetogen of juist uitgesproken zijn.

Shirts in vele kleuren

De keuzes die C.P. Company gemaakt hebben tijdens het ontwerp, zorgen ervoor dat elk shirt uitstekend matched met jouw huidige collectie. De basic kleuren van C.P. Company zoals navy blauw, zwart en groen zijn uiteraard in de collectie opgenomen.

Perfecte pasvormen

De obsessie voor kwaliteit van C.P. Company zie je terug in keuze voor de verschillende stoffen en pasvormen. Elk shirt is gemaakt van hoogwaardig katoen voor een zachte en perfecte pasvorm. De Garment Dyed methode vind je bij veel T-shirts terug. Dit zorgt voor een extra fraaie look doordat de kleuren, ook na lange tijd, eruit blijven springen.