DAILY PAPER T-SHIRTS

DAILY PAPER T-SHIRTS


DAILY PAPER T-SHIRTS

Voor een echte streetstyle look ben je bij Daily Paper aan het juiste adres. Dat zie je ook zeker terug in de collectie T-shirts! De meeste shirts hebben een oversized fit en zitten daardoor niet alleen comfortabel, je creëert er ook een vette streetwear look mee. Check alle T-shirts van Daily Paper nu online!

Je hebt 12 van de 12 gezien


DAILY PAPER T-SHIRTS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

T-shirts van Daily Paper zijn er met korte en lange mouwen en in diverse kleuren. Elk seizoen voegen ze nieuwe T-shirts toe aan de collectie in de kleuren die dan populair zijn. Een aantal T-shirts heeft hetzelfde design als de hoodies van Daily Paper, maar er zijn ook een aantal T-shirts met een nieuw design. Zo kun je, ook als het warmer is en je geen hoodie nodig hebt, toch een toffe Daily Paper look creëren!

ALIAS COLLECTIE

Je hebt ze waarschijnlijk wel eens gezien: de Alias T-shirts van Daily Paper. Deze basis collectie is een perfecte basic, maar met alleen dat zouden we dit item wel te kort doen. Door de oversized fit van de T-shirts kan je gemakkelijk een streetwear outfit creëren. De basiskleuren zoals zwart en wit worden ieder seizoen aangevuld met de trendkleuren van dat moment. Heb jij al één van de Alias T-shirts?

FLAGSHIP STORE T-SHIRTS

Rugprints zijn al een tijdje hot in de fashionwereld. Daily Paper speelt hier perfect op in met de Flagship Store T-shirts. Deze items staan voor de fysieke winkels die Daily Paper verspreid over de wereld heeft. Amsterdam, Londen en New York zijn met een toffe print vertegenwoordigd op de achterkant van de T-shirts. Je shopt deze T-shirts in het wit, zwart en grijs.

DAILY PAPER LONGSLEEVE

Een longsleeve, een T-shirt met lange mouwen, is perfect tijdens het voor- of najaar. De longsleeves zijn daarnaast makkelijk, omdat je het kan combineren met bijvoorbeeld een jeans en je hebt al een coole outfit te pakken. De Daily Paper longsleeves gaan helemaal mee met de trend van nu en zijn vaak voorzien van toffe en unieke prints.

T-SHIRTS MET PRINT

Naast de bekende basic T-shirts komt Daily Paper ieder seizoen ook weer met toffe prints. De inhoud van de prints wisselt: soms excentriek en soms minimalistisch. Je weet in ieder geval dat je hoe dan ook opvalt. Perfect voor bijvoorbeeld een feestje. Bekende collecties met print van de voorgaande seizoenen zijn 'From Africa To The World' en 'Resort Collection'.