FAY HERENKLEDING BIJ RICO MODA

FAY HERENKLEDING BIJ RICO MODA


FAY HERENKLEDING BIJ RICO MODA

Fay is een Italiaans merk en opgericht in 1990. Het merk combineert chique, easy-to-wear kleding met elegante, verfijnde stijlen en veelzijdige, praktische ontwerpen. De herenkleding voegt een moderne en stedelijke touch toe aan tijdloze stijlen en creëert iets dat zowel klassiek als trendy is, van jassen tot vesten.

Lees meer over Fay

Je hebt 19 van de 19 gezien

FAY WERKKLEDING MET ITALIAANSE FINESSE

Fay is ontstaan in de VS, maar ontwikkeld in Italië. Diego en Andrea Valle ontdekten in begin jaren 80 van de vorige eeuw de werkjassen van de Amerikaanse brandweerlieden in de staat Maine. Dit is het begin van Fay. Ze haalden Fay naar Italië met een heel concreet idee: werkkleding voor vissers en brandweerlieden, en deze aanpassen aan de stedelijke omgeving. 

FAY OUTERWEAR

Fay staat bekend om haar jassen. De ontwerpen komen seizoen na seizoen terug om de garderobe van een stijlvolle en moderne man op een elegante en functionele manier af te maken. Fay herenjassen zijn gemaakt van fijne stoffen en hebben een easy-chic allure met urban uitstraling.

VOOR WIE IS FAY KLEDING?

Fay kleding en accessoires zijn ontwikkeld voor de modieuze man, om sportieve en stijlvolle outfits compleet te maken - van zakelijke afspraken tot avonden met vrienden.  

De mannencollectie van FAY is heel uitgebreid en divers, van klassieke jassen met vier haken tot stijlvolle jassen van fluweel en tweed, maar ook jassen en knitwear van merinowol. 

Veelgestelde vragen