FINAMORE HEREN BIJ RICO MODA

FINAMORE HEREN BIJ RICO MODA


FINAMORE HEREN BIJ RICO MODA

Napolitaanse kwaliteit gecombineerd met traditioneel vakmanschap en de beste materialen die je maar kunt vinden. Precies waar Finamore voor staat. Voor de persoon die weet dat hij kwaliteit in huis wilt!

Lees meer over Finamore

Je hebt 16 van de 16 gezien

HET ONTSTAAN VAN FINAMORE

Ontstaan in 1925 toen Carolina besloot haar eerste atelier in het historische centrum van Napels op te zetten. Vanuit hier maakte ze voor een aantal klanten shirts volgens de Napolitaanse high fashion regels, vol elegantie met aanzien over de hele wereld. Haar ervaring deelde ze met haar zoon Alberto, die samen met zijn vrouw Stefania in 1960 een groot atelier opende.

GOED ONDERNEMERSCHAP

Al gauw bleek Alberto een echte ondernemer te zijn, en in combinatie met de ervaring van zijn vrouw legden ze een uitstekende basis voor hun werkplaats, wat al gauw uitgroeide in een erg belangrijke high fashion company.

WERELDWIJDE ALLURE VOOR FINAMORE

Dankzij de komst van de derde generatie in de jaren 90 maakte Finamore grote stappen. De kinderen Simone, Paolo en Andrea groeiden op in een wereld van mode en werkethiek. Zo ontwikkelden zij een passie voor unieke kledingstukken met een uitmuntende kwaliteit.

Vandaag de dag is de naam zo erg uitgegroeid dat Finamore in de meest prestigieuze en exclusieve multi-brand stores ter wereld ligt. Zo ook bij Rico Moda!

VOOR WIE IS FINAMORE?

De focus van Finamore ligt bij een uitmuntende kwaliteit. Dit weet het merk te bereiken door traditioneel vakmanschap te combineren met het beste materiaal wat er beschikbaar is. Napolitaanse high-fashion. Finamore vult de leegte waar de echte fijnproever naar op zoek is.

FINAMORE OVERHEMDEN VANUIT TRADITIE

De overhemden worden gekarakteriseerd door echt vakmanschap. Dit vakmanschap maakt de shirts uniek in zijn soort. Zelfs de manier van naaien is een vak apart, en wordt alleen door de echte fijnproevers erkend. Dit maakt deze Napolitaanse overhemden uniek.

Veelgestelde vragen